Zeer goed 7,9
op basis van 4991 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4991 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Michael van Duitsland
Groepen
Ik verbleef één nacht in december 2014
Nice Hotel
Centrally located. Ghe swimming pool is nice tk relax after a day in tjr city. Hughe breakfast buffet
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irwan van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
awesme stay
great stay
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khor van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great location
Not so clean but prompt action in organize the re-cleaning of the room. Would still come back for the friendliness of the staff especially Anna.
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hendra van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice view and beautifull room
Very recomend
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hendra van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Design hotel elegant
Like this hotel
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jean van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Nice room, good for business
Clean and comfort but night time no hot water for shower.
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yada van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice stay
The stay was good, but the check in was slow. Waited for 1hours 30mins for the room to be ready. The room that booked was a King bed room and they told me that I need to wait for the room to be make over. Normal check in time was 2pm, that why I went there even later, at 5pm so I could get my room straight. Unfortunately, I could only get my room at 6.30pm. Then when I go to my room, I found the bed was a combine of 2 single. Kind of sad and felt cheated. But I guess they really are full house. Still the stay was good for us. Staff were friendly too.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emily van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Disappointment
Bed too small, wifi connect is poor and not flexible in early check in and late checkout
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MELLISA van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good location
Clean, perfect for my business trip
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MELLISA van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Good location
Clean, perfect for my business trip
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: