Zeer goed 7,9
op basis van 4997 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4997 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Zara van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in december 2015
wonderful
staff attended to me during check in deserve a 5 star rating as well! love how spacious the room is!
Beoordeeld 22 september 2016

Pang van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good but not so good
Room looked great and new but apparently their housekeeping department was very poor. Coffee stain on table top, no rubbish bin in the room! , no standard toiletries provided, I had to request for a shaver . Made me feel like I was in some cheap motel. Service staff was extremely friendly and accommodating. Waived some charges due to their lack of standard considering a hotel of their standard. Overall was good except for the housekeeping department l. I hope they improve in this section the next time I visit.
Beoordeeld 22 september 2016

Ivan van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2011
Great stay.
Wonderful staff
Beoordeeld 21 september 2016

Yan van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Friendly staff, big rooms, clean and simply perfect!
Had a really enjoyable stay with Mhotel.
Beoordeeld 19 september 2016

Michael van Duitsland
Groep
Ik verbleef één nacht in december 2014
Nice Hotel
Centrally located. Ghe swimming pool is nice tk relax after a day in tjr city. Hughe breakfast buffet
Beoordeeld 18 september 2016

Irwan van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
awesme stay
great stay
Beoordeeld 18 september 2016

Khor van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great location
Not so clean but prompt action in organize the re-cleaning of the room. Would still come back for the friendliness of the staff especially Anna.
Beoordeeld 17 september 2016

hendra van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice view and beautifull room
Very recomend
Beoordeeld 16 september 2016

hendra van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Design hotel elegant
Like this hotel
Beoordeeld 16 september 2016

Jean van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Nice room, good for business
Clean and comfort but night time no hot water for shower.
Beoordeeld 15 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: