2015
Goed 7,2
op basis van 3602 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3602 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

yubin van China
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
very nice
very nice good hotel!
Beoordeeld 04 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chor van Singapore
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
R&R Holiday
Very convenient for a solo traveller
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

poh van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
good location
its recommended for budget travelers as it is worth for staying with the price.
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sian van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 6 nachten in januari 2016
Location is good, short walking distance to Train.
Rooms are small, but not the smallest in HK. near to temple st, and famous food nearby like the 燉蛋.
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jo-ann van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Perfect location to stay in Hong Kong!
Excellent location. Near to all (MTR,street market, etc.) Accommodating staff. Clean room. Overall it was great!!
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tony van Australië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good location, very close to train station
Very close to train station. We got upgraded to bigger room. The lobby is very small . Overall stay is good.
Beoordeeld 27 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sandy van Singapore
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Great Stay
Hotel provided a free phone that allows you to use internet. Small but very comfortable. Great location.
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Niracha van Thailand
Groepen
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Superb!
Everything is good; except the air-conditioner. Too hot and too cold
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

daniel van Indonesië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good but....
good hotel but very small bathroom.
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAN van Singapore
Groepen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Good location, super small room
Good part: good location. Near the MTR (exit C). Hotel staff is friendly. Toothbrush provided! Yeah! Nearby hotel has food to eat if you are hungry. A small cafe downstairs opens till 12.30midnight. Bad part: First room: (double room) the pillows in the first room was hard and I had neckache. Aircon has a damp smell when we came back to the room. Super small space. No space for luggage. I change room. Toilet is translucent.. But not see through. No body wash and conditional. 2nd room: (twin room) Pillow is softer but even smaller space. Toilet less translucent. Toilet door don't close well. Toilet bowl right beside the bed with a translucent glass. (Opps!)
Beoordeeld 26 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: