Zeer goed 7,6
op basis van 490 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 490 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Frank van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2011
Goede sfeer Matahari Terbit
Klein, Balinese styl en direct aan 't strand
Grote Hotel ketens in de buurt; Matahari Terbit is klein, ongeveer 30 kamers in een mooie tuin; direct aan t strand met goede Balinese sfeer. Mooie ruime kamers, goed restaurant. Voldoende restaurants en winkeltjes in de omgeving. Veel gemotoriseerde watersport voor de deur. Soms te veel; echter 't voordeel is dat er op een gegeven moment 't Eb wordt en t gerace stopt.
Beoordeeld 09 september 2011

CHris van België
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2011
leuk hotel in leuke omgeving
leuke omgeving
het matahari terbit bali hotel is een leuk en proper hotel aan een relatief mooi en wit strand,de kamers zijn proper en er is free wifi.het hotel heeft ook een klein mooi zwembad gelegen in een zeer mooie tuin
Beoordeeld 14 april 2011

Alexander van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in januari 2010
Matahari Terbit
Kleinschalig, persoonlijke aandacht
Beperkt, eentonig ontbijt. Badbenodigdheden karig (geen shampoo, 1 stukje zeep).
Leuk hotel, pal aan het strand, met keurig zwembad met voldoende ligbedden en parasols. Afgezien van het beperkte ontbijt een goede keuken voor lunch en diner. Voor een kortere vakantie (wij verbleven er 1 week) zeker aan te bevelen.
Beoordeeld 14 februari 2010

aagje van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2009
Fijn hotel
Kleinschalig Schoon Rustig
Geen
Goed hotel voor de prijs. Schoon, rustige ligging, kleinschalig, echter minimaal ontbijt, wel fruit op de kamer. Dichtbij airport dus goed voor een of twee nachten.
Beoordeeld 03 januari 2010

Dirk van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2009
Klein maar fijn
uitstekende ontvangst en service Prettige ruime bungalows met rustig zitje op de veranda
Ruimte om de zee in te gaan is beperkt
We werden twee keer vrij laat op de avond bijzonder prettig ontvangen, ook met een drankje op de kamer.Het hotel zorgde bovendien voor een prima en niet dure chauffeur voor het vervoer van en naar het vliegveld en voor een rondrit door het zuiden van Bali. Alles wordt piekfijn onderhouden, we zagen zelfs dat het strand 's ochtends vroeg werd geegaliseerd. Ook het zwembad en het gras worden zeer goed onderhouden. We komen er heel graag terug, wat dat betreft schrijf ik deze recentie een beetje contre coeur.
Beoordeeld 24 december 2009

Sivakumar van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Beautiful place
Excellent place. Worth the money.
Beoordeeld 24 september 2016

Bradley van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 12 nachten in augustus 2016
If you are looking for an authentic, charming, quiet Bali experience you can't beat this. Staff outs
If you are looking for an authentic, charming, quiet Bali experience you can't beat this. Staff outstanding! Bungalows - a Bali experience of old - may be a little tired but they are spacious, clean, cool and plenty of hot water. With only 20 rooms you get your own space, a quiet pool and Mr Bob's bar and grill is kicking off this month. They couldn't do enough to make you welcome! We stayed just under two weeks and could have stayed for a month. Great value!! Happy Aussies!
Beoordeeld 04 september 2016

brian van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice old style Balinese hotel water pluming needs fixing plus menu needs updating especially breakfast . Will go back to hotel for sure a relaxing holiday
Beoordeeld 20 augustus 2016

david van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great location, friendly staff, management really keen to keep improving
My wife and I stayed here for 2 nights and loved it. Location is perfect, staff were excellent, Nyoman and Susie (the managers) were on hand to meet the guests and get to know you.. They were also happy to take on advice like putting kettles for boiling water in the rooms. The place is really on the up and close to many great eating places. We would definitely come back to stay here. Oh and the even gave us a later checkout to match our flights. Great value really reasonably priced. Thankyou Sharon and David 16.8.16
Beoordeeld 19 augustus 2016

Becky van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good!!
To say that this is an incredibly cheap hotel I was amazed at their high standards! Clean rooms, fantastic staff, good facilities - the TV in the room was amazing, had lots of movies (fox)! Pool was clean and the restaurant was fantastic! The only bad thing about this hotel is that it is a good hour walk from the nicer beaches.
Beoordeeld 14 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: