Geweldig 8,1
op basis van 418 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 418 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

kafuta van Zambia
Individuele reiziger
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in april 2015
regulart guest
breakfast is always good, room service has improved and continues to improve.
Great service, always a pleasure staying at the Medallion :)
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kafuta van Zambia
Individuele reiziger
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in juni 2015
always great staying at the Medallion
great service
I have staid at the Medallion number of times and always appreciate the service. Great location in Hoan kiem. and very friendly staff.
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior Tweepersoons of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Nice hotel in great location
Location, cleanliness and staff helpfulness
Apart from trouble with the internet connection, which was sorted out by the hotel staff, we had a trouble free stay. I was impressed in that even the breakfast chef wore a suit and tie - it was that clean! The only down side was the room was a little on the small side, not enough to warrant a complaint but something a little bigger would have scored the hotel higher in my opinion. Otherwise all was great.
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ian van Australië
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op tuin
Ik verbleef 5 nachten in februari 2016
A worth every cent of a wonderful holiday
Food - Staff - Location
Could not find better for the price and location. Would recommend to anybody
Beoordeeld 10 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

phil van Australië
Individuele reiziger
Classic kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
good hotel great location
great location, comfortable beds and friendly staff
my stay was good although the bed was too comfortable and I slept too long so missed a few things to do. this is a great hotel for people that want to be walking distance to the nightlife of the old quarter.
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Isaac van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Hotel needs to refreshed.
Staff, location,
The hotel is located in the heart of the old quarter. At night it erupts into a street party. The rooms have poor sound proofing so it is loud. My bathroom had a strange odor coming from it also the general decor needs updating.
Beoordeeld 02 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Teodor van Zweden
Zakelijke reiziger
Junior Suite
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Great location
Location, value for money, charm
This is an excellent little hotel in the Old Quarters. Efficient staff and nice big room (Junior Suite). The only downside is that getting to the hotel with taxi/car can be a bit difficult due to the narrow streets and pedestrians - but in summary - very good.
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

POH van Singapore
Individuele reiziger
Junior Suite
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Over priced three star hotel overstated ratings
Location good, staff helpful, breakfast food ok
Average. Expected more for the rates paid. Pictures in the ads were misleading
Beoordeeld 28 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SIEW van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Classic kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Great hotel, excellent staff and good breakfast
comfort room, good location and and friendly staff
This was my second stay at Medallion Hanoi Hotel. The hotel located right in the downtown and surrounded by lots of local restaurants and cafes. A short walk to the Hoan Kiem lake. Room are clean and comfortable. Front desk staff were extremely helpful and assist us for some city tours. The best things was we were upgraded to Deluxe room!
Beoordeeld 08 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

phil van Australië
Individuele reiziger
Classic kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2015
good hotel
great location, freindly staff & clean rooms
my stay was great as expected. The room was clean, bed very comfortable and the staff are very friendly and helpful.
Beoordeeld 30 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: