2015
Geweldig 8,3
op basis van 486 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 486 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 8,6
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Tammy van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Premium King Kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Nice location
Friendly staff, nice location and room.
Beoordeeld 05 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WALEED van Saoedi-Arabië
Zakelijke reiziger
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Good for business in Media city area
Clean, nice but crowded
Beoordeeld 05 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ammad van Pakistan
Zakelijke reiziger
Klassieke Kamer met Kingsize Bed
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Good place to stay & value for money
Good place to stay & value for money
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ammad van Pakistan
Zakelijke reiziger
Klassieke Kamer met Kingsize Bed
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Good place to stay & value for money
Good place to stay & value for money
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Magdalena van Canada
Gezin met oudere kinderen
Classic Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Nice getaway
Price, location, staff
Media Rotana is always our choice of stay in Dubai because of the price and location. It's always a great experience. The only thing I would change about it is the pool. It is shady and not very exciting but good for a refreshing afternoon in the water.
Beoordeeld 24 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Klassieke Kamer met Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
keeps getting better
Second stay in three months last time we had a minor issue with lost property this time everything went smoothly with any issues. Great rooms (nice upgrade) great food in the restaurant and excellent breakfasts. The only thing I would say could be improved is the smoke extraction in Nelsons bar and I'm a smoker, on a weekend it's bad. Great stay will return
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

herbert van Bahrein
Zakelijke reiziger
Klassieke Kamer met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Business trip
Rotana never dissapoints
Beoordeeld 29 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mahy van Verenigde Arabische Emiraten
Individuele reiziger
King Club Rotana Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Slow staff service
Slow service at the club lounge and breakfast at channels restaurant. The waiter at the channels restaurant during breakfast asked me if I need coffee or tea and I replied to him that I will have it later so he wanted to remove the cup and the saucer that were on the table but I told him to keep it as I will have coffee later. Took them almost 5-7 minutes to bring me tissues.
Beoordeeld 24 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mahy van Verenigde Arabische Emiraten
Individuele reiziger
King Club Rotana Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Slow staff service
Slow service at the club lounge and breakfast at channels restaurant. The waiter at the channels restaurant during breakfast asked me if I need coffee or tea and I replied to him that I will have it later so he wanted to remove the cup and the saucer that were on the table but I told him to keep it as I will have coffee later. Took them almost 5-7 minutes to bring me tissues.
Beoordeeld 24 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kamran van Canada
Zakelijke reiziger
Klassieke Kamer met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Pricey for what you get
Comfortable Bed Clean
If you dont get Internet included in your package, your looking at 20$ USD per day Breakfast about 33 USD per day- mind you its got more selection than your average hotel but still quite expensive
Beoordeeld 13 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: