Zeer goed 7,9
op basis van 318 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 318 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Artur van Polen
Individuele reiziger
Driepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Close to airport, great quality for low price
The only problem was a frying pan uncompatible with induction kitchen. Everything else was great!
Beoordeeld 24 juni 2016

Christian van Duitsland
Zakelijke reiziger
Classic Tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Very convenient
Friendly airport hotel. No problems encountered.
Beoordeeld 14 juni 2016

Emilia van Macau
Individuele reiziger
Classic Tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Highly recommendable!!!
The facilities were basic but good enough for a night's stay and the price was very reasonable. Location is good plus shuttle bus service was available.
Beoordeeld 28 mei 2016

aneil van India
Zakelijke reiziger
Classic Tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Needs to improve on dining options
The hotel has very little options for dining
Beoordeeld 10 mei 2016

Evangeline van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice hotel
Friendly staff
Beoordeeld 06 mei 2016

Sivakumar van India
Zakelijke reiziger
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Near Frankfurt Main Airport
Overall great stay. The room were clean.
Beoordeeld 03 mei 2016

David van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Classic Tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good value, excellent staff
Close to the airport but far from everywhere else. Nice room although it was quite small. Staff excellent and helpful. Room was well appointed and new at this writing in April 2016. Shuttle runs every 30 minutes to Terminal 1 but one can walk to it if desired. Strong wifi too
Beoordeeld 30 april 2016

Natasha van Verenigde Staten
(Echt)paar
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
A great experience
This is the second time we stayed, and the experience was consitent. Pick up from the terminal was easy, checki in was efficient, room was very comfortable, pizza was great, and the return to the airport was fast. Love this hotel.
Beoordeeld 29 april 2016

Samuel van Indonesië
(Echt)paar
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Close to airport and value for money
Close to airport and value for money
Beoordeeld 20 april 2016

rezwanul van Bangladesh
Zakelijke reiziger
Classic Tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Terrible hotel
Hotel is very far from city. Rooms are very small. Staff is very unfrendly. I must tell yoy that staff of the hotel are very rude and doesnt treat the customer with any respect. I would not recomend this hotel to my enemy.
Beoordeeld 25 maart 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: