Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 381 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 6,9
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Mohamed van Egypte
(Echt)paren
Melia kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Great hotel
Staff were awesome, very modern and clean with nice facilities
Beoordeeld 12 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bander van Saoedi-Arabië
(Echt)paren
Melia kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Special hotel
Our stay was good.the hotel has a special desine with a great atmosphere.but there are 2 notes:first.the bed wasnt comfort one.second.the swimingpool is less than the hotel level.
Beoordeeld 11 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anwar van India
(Echt)paren
Melia kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Excellent
Good Hotel and location
Beoordeeld 06 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jamshid van Oman
(Echt)paren
Grand Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
nice hotel, clean and confort
nice room, clean ,and nice staff very suportive
i have good time in melia dubai, stay there for the weekend, and i will stay again, when i visit dubai.
Beoordeeld 20 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mohamed van Bahrein
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
good
rooms
Very nice
Beoordeeld 10 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andre van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Great Hotel Stay
This was a really good experience for me. Food was wonderful, staff were very helpful and prompt. Rooms very clean and modern.
Beoordeeld 08 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

George van Nederland
Zakelijke reizigers
Melia kamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Excellent staff performance
Beautiful decorated, staff, rooftop
We got an upgrade and the room was amazing, we loved the tv in the mirrow. The whole hotel is beautiful decorated, although at some places some refressing is needed. The staff is very friendly, helpfull! On the rooftop is a swimmingpool and in the evening its nice to sit there, food and drinks are served. And when we were there a dj was playing music. Some maintenance is needed on some places on the rooftop, but overall it still looks okay. Taxi arrival en departure is under the hotel. Breakfast is great, its buffet with loads of choices. We had a great stay!
Beoordeeld 16 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tony van Australië
Individuele reizigers
Melia kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Great comfort
Comfort, luxury and staff
Very comfortable and relaxing - very attentive staff. Location is a bit out of the way though
Beoordeeld 03 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

muhammad van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Melia kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Really enjoyed the stay
Room, service and value for money
It is truely a 5* hotel. I liked the room which was spacious with an amazing washroom.
Beoordeeld 31 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tarek van Saoedi-Arabië
Zakelijke reizigers
Melia kamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Bad Employees
Poor
Beoordeeld 16 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: