Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 863 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

SUIF van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Take a look at the photos displayed in the hotel, you will learn Sarawak history in no time.
Located in town center, just next to the museum (one of it still in consruction). Only need to improve on the food variety especially during breakfast. Should promote local dishes such as Laksa Sarawak & mee kolok
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohamad van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Okay
Clean dan nice food
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AHMAD van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Merdeka Palace Hotel & Suites, Kuching
Hotel apartment without refrigerator not convenience for a family to stay. Internal decoration is gloomy, need afresh makeover. The location is great for a city walkaway.
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rashidah van Maleisië
Groep
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Happy
Happy
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacqueline van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great
Great stay
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

syazwana van Maleisië
Groep
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Worth the money
Overall good service. Near to the shopping mall, and the waterfront within 15 minutes walking distance. On our visit, the swimming pool was on maintenance. The entrance is quite tricky as it was right on the corner, you might miss the entrance. A good stay with very friendly front staff.
Beoordeeld 10 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wong van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Old and bad facility
The bed so old and bath room so unfriendly. Not worth the value. Only can award with 2 or 2.5 star. Only one word can describe is BAD
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kamarulamir van Maleisië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good location. Good services
Clean room. Good services.
Beoordeeld 07 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhammad van Maleisië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
In renovation. Wanted to go to sauna but scary to go 8th floor
Classy and enchanted hotel
Beoordeeld 04 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Danny van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
OK
Not so good. Need improvment
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: