Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 486 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Nuong van Vietnam
Gezin met jonge kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
location
1. The only reason if you need to consider when booking a hotel is location. This hotel is near the airport. That is it! 2. Customer service is quite poor. You dont find any helpful staff.
Beoordeeld 14 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

brinee van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great for family staycation
Big swimming pool. My baby enjoyed her first dip in this swimming pool. Spacious rooms, and good hotel location
Beoordeeld 08 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marwan van Oman
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Recommended, but wifi has to be free
Dhr. 100/- for 24 hrs wi-fi package is very expensive.
Beoordeeld 30 augustus 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pak van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nothing too good and nothing too bad.
Nothing too bad and nothing too good.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Helen van Australië
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Dubai stopover on way to Europe
This hotel was perfect. Quiet, Close to airport. Staff could not do enough for you. Very comfortable beds. Free airport shuttle, tip: just check so you know times. Would stay here again.
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Craig van Verenigd Koninkrijk
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
1 Night Stay
Great hotel, Brilliant for kids that like to swim.
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Husain van Bahrein
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
GOOD LOCATION
VERY RESPECTFUL STAFF, GOOD LOCATION WHICH IS CLOSE TO THE AIRPORT. THEY HAVE A FREE SHUTTLE SERVICE FROM/TO THE AIRPORT, I HAD TO PAY FOR THE INTERNET AND 10DIRHAMS AS A TAX AT THE HOTEL ALTHOUGH THE FULL PAYMENT BEEN MADE THROU AGODA.
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fatemah van Koeweit
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Amazing hotel
Love the staff , everything was clean
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Teck van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great hotel but...
It's a great hotel but too bad it didn't even offer WiFi. At least an hour free will be good .
Beoordeeld 04 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Australië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
An ideal location for the international traveller
A very good hotel, close to the metro, helpful staff and great facilities.
Beoordeeld 03 augustus 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: