Goed 7,5
op basis van 193 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 193 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Nei van Hong Kong
Individuele reizigers
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
great location, top room
great location, top room and friendly staff
great location, top room and friendly staff. it's a nice original French style hotel. top and excellent
Beoordeeld 14 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kittana van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Good location
Location
a bit old hotel
Beoordeeld 04 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chi van China
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Millennium Paris Opera Hotel
Fair
Beoordeeld 01 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rattana van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Good place to stay in Paris
Near the shopping mall
Beoordeeld 01 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Merman van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Tweepersoons Club
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Wonderful stay,feel like Home very comfortable
Wonderful environment,friendly staff! thumb up to the staff Name Ibrahim for the excellent service
Wonderful lovely experience,it's my second time staying in Millenium Paris Opera! The security for their guests was marvelous as I was there during the Terrorist Attack...will recommend everyone to Millennium Opera
Beoordeeld 01 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sophia van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoons Club
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Very good location
Location - few steps away from the metro. Breakfast - good spread albeit the same food was served everyday. Quiet hotel.
Overall stay was ok. Too many mirrors in the room, thus might make you feel uncomfortable. Hot water ran out for one of our rooms, so had to bathe in another room. Aircon was rather weak and stuffy. We had to open the windows to let the cold air in.
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Buranee van Thailand
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
good hotel
location, service, price
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Buranee van Thailand
(Echt)paren
Tweepersoons Club
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
good location
location, service, price
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tsui van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Tweepersoons Club
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Needs renovation
Good location
I visited this hotel 2 times before. Its furnishing is deteriorating faster than expected especially the shower utilities but staff are nice and location is good
Beoordeeld 29 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jane van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Great hotel
Location,staff, ambience
Very good
Beoordeeld 05 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: