Goed 7,5
op basis van 193 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 193 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Nei van Hong Kong
Individuele reiziger
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
great location, top room
great location, top room and friendly staff
great location, top room and friendly staff. it's a nice original French style hotel. top and excellent
Beoordeeld 14 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kittana van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Good location
Location
a bit old hotel
Beoordeeld 04 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chi van China
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Millennium Paris Opera Hotel
Fair
Beoordeeld 01 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rattana van Thailand
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Good place to stay in Paris
Near the shopping mall
Beoordeeld 01 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Merman van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoons Club
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Wonderful stay,feel like Home very comfortable
Wonderful environment,friendly staff! thumb up to the staff Name Ibrahim for the excellent service
Wonderful lovely experience,it's my second time staying in Millenium Paris Opera! The security for their guests was marvelous as I was there during the Terrorist Attack...will recommend everyone to Millennium Opera
Beoordeeld 01 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sophia van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoons Club
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Very good location
Location - few steps away from the metro. Breakfast - good spread albeit the same food was served everyday. Quiet hotel.
Overall stay was ok. Too many mirrors in the room, thus might make you feel uncomfortable. Hot water ran out for one of our rooms, so had to bathe in another room. Aircon was rather weak and stuffy. We had to open the windows to let the cold air in.
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Buranee van Thailand
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
good hotel
location, service, price
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Buranee van Thailand
(Echt)paar
Tweepersoons Club
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
good location
location, service, price
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tsui van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Tweepersoons Club
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Needs renovation
Good location
I visited this hotel 2 times before. Its furnishing is deteriorating faster than expected especially the shower utilities but staff are nice and location is good
Beoordeeld 29 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jane van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Great hotel
Location,staff, ambience
Very good
Beoordeeld 05 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: