Millennium Resort Patong Phuket
Millennium Resort Patong Phuket
Bekijk alle 38 foto's
Superior - Bed Millennium Resort Patong Phuket
Superior - Bed
Bekijk alle 38 foto's
Lobby Millennium Resort Patong Phuket
Lobby
Bekijk alle 38 foto's
Lobby Millennium Resort Patong Phuket
Lobby
Bekijk alle 38 foto's
Zwembad Millennium Resort Patong Phuket
Zwembad
Bekijk alle 38 foto's
OP DE KAART Millennium Resort Patong Phuket
OP DE KAART
Superieur
Ligging
9,2
Bekijk alle 38 foto's Millennium Resort Patong Phuket
Bekijk alle 38 foto's
Verwijderd uit Favorieten
2017

Millennium Resort Patong Phuket

Bijzondere locatie
Verblijf in het hart van Phuket - Bekijk wat er in de buurt is
Geweldig
Op basis van 6002 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
8,3
84% zou dit aanraden aan een vriend
  • Luchthaventransfer

  • 450 m van het strand

  • geld wisselen

  • Hart van de stad

Kamerkeuzes
8,4
Uitstekend
Kamercomfort & kwaliteit
Deze accommodatie is heel gewild!24 keer geboekt in de afgelopen 24 uur | 28 reizigers bekijken deze accommodatie nu
Superior
Superior
...
  • Uitzicht: Stad
  • 35 m²/377 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe
Deluxe
...
  • Uitzicht: Stad
  • 42 m²/452 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Ki...
Data invoeren om prijzen te zien
Cabanas (Directe toegang tot Zwembad) (Cabana Pool Access)
Cabanas (Directe toegang tot Zwembad) (Cabana Pool Access)
...
  • Uitzicht: Zwembad
  • 45 m²/484 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Ki...
Data invoeren om prijzen te zien
Junior Suite
Junior Suite
...
  • Uitzicht: Stad
  • 65 m²/700 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Executive Suite
Executive Suite
...
  • Uitzicht: Stad
  • 70 m²/753 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Grand Deluxe
Grand Deluxe
...
  • Uitzicht: Zwembad
  • 42 m²/452 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Superior twinkamer (2 aparte bedden) (Superior Twin Room)
Superior twinkamer (2 aparte bedden) (Superior Twin Room)
...
  • 35 m²/377 ft²
  • douche
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Grand Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (Grand Deluxe Twin Bed)
Grand Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (Grand Deluxe Twin Bed)
...
  • 42 m²/452 ft²
  • douche
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Cabana Tweepersoons met 2 aparte bedden (Cabana Twin Bed)
Cabana Tweepersoons met 2 aparte bedden (Cabana Twin Bed)
...
  • 45 m²/484 ft²
  • douche
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe twinkamer (2 aparte bedden) (Deluxe Twin Room)
Deluxe twinkamer (2 aparte bedden) (Deluxe Twin Room)
...
  • 42 m²/452 ft²
  • Douche & Bad
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Heeft u een vraag voor Millennium Resort Patong Phuket?
Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

Prijzen dalen zodra u inlogt!

Meld u nu aan!
Meer over Millennium Resort Patong Phuket

Meer over Millennium Resort Patong Phuket

Overzicht

Toon meer

Afstand en voorzieningen

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
toon minder

Wat zij aanbieden

toon minder

In de buurt

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
Toon meer

Beleid van de accommodatie

Toon meer

Enkele nuttige wetenswaardigheden

Toon meer

Geverifieerde gastbeoordelingen

Agoda beoordelingen (6002)Booking.com beoordelingen (930)
Hygiëne8,4
Faciliteiten7,9
Ligging9,2
Kamercomfort en kwaliteit8,4
Service8,2
Verhouding prijs/kwaliteit7,9
Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
Filter beoordelingen op:
Taal
English
简体中文
日本語
한국어
toon meer
Kamertype
Superior
Cabanas (Directe toegang tot Zwembad)
Deluxe
Executive Suite
toon meer
Toont 5197 geverifieerde gastbeoordelingen.
12345
8,0
Geweldig
Maria uit Nederland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 10 nachten in augustus 2018
Prettig hotel”
Hotel bestaat uit twee delen. Lakesite is de rustigste en heeft een groot zwembad.
Beoordeeld 08 september 2018
Dear Maria Thank you for sharing your feedback. We look forward to your return visit soon. Kind regards The Management
Gereageerd 12 september 2018
Millennium Resort Patong Phuket
7,7
Zeer goed
Tonny uit België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Goed”
Ligging ,ruim en rustig
Goed ,
Beoordeeld 17 november 2014
8,0
Geweldig
Liesbeth uit Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
prima hotel, zeer centrale ligging”
ligging, ruimte van de kamer, schoon
prima hotel, zeer centraal, midden in het hart van Patong beach. Enige nadeel was toch wel de herrie, het hotel ligt naast een nachtclub en op onze kamer waren tot diep in de nacht de bastonen te horen.
Beoordeeld 27 november 2013
8,3
Geweldig
EDDY uit België
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in april 2012
Zeer goed hotel in leuke en probleemloze tijden.”
Enorm attent personeel bij alles en nog wat !
tijdens mijn verblijf was er tsunami alarm en moest iedereen zonder fout evacueren, ofwel naar het dak van het hotel/jungceylon ofwel de berg achter patong op. er werd gezegd dat de knoop ivm het alarm na 2u zou worden doorgehakt. ik ben na meer dan 2u gewoon naar mijn kamer gegaan heb mij verkleed en ben gaan eten. op bbc had men toen reeds gezegd dat er een tidal golf in thailand was aangekomen van 10cm. de mensen op het dak waren er na een 4 tal uur nag altijd en zonder informatie !!
Beoordeeld 16 april 2012
10,0
Superieur
Gian uit Nederland
Groep
Superior
Ik verbleef 12 nachten in november 2009
Mooi hotel”
super ligging
Mijn vader en ik hebben een geweldig verblijf hier gehad. Zeker aan te bevelen.
Beoordeeld 06 november 2011
9,0
Superieur
Stefan uit Nederland
Groep
Superior
Ik verbleef 6 nachten in april 2011
net hotel in het centrum, vlak bij het strand”
centraal net hotel voor een goede prijs
hotel bestaat uit 2 gebouwen. dit maal verbleef ik in het eerste gebouw vanaf de weg gelegen. zelfde stijl als andere hotel, kamer wel iets kleiner, maar dit keer met balkon. nette kamer, goede schoonmaak en ook hier het personeel zeer vriendelijk. lekker uitgebreid ontbijtbuffet. zwembad iets kleiner als bij het andere gebouw, maar een stuk minder druk. lekker relax dus.
Beoordeeld 04 mei 2011
8,7
Geweldig
Stefan uit Nederland
Groep
Superior
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2010
Rustig gelegen hotel midden in het centrum”
je loopt direct het winkelcentrum in, vriendelijk personeel
mijn kamer had geen balkon
Een prima prijs - kwaliteit verhouding bij dit hotel. Zeer vriendelijk personeel, heel goed ontbijt en een lekker zwembad. De kamers zijn ruim genoeg en hebben een apart toilet. Het hotel heeft directe aansluiting naar een mooi winkelcentrum en restaurants en nachtleven zijn op korte loopafstand. Naar het strand ongeveer 10 minuten lopen
Beoordeeld 10 november 2010
8,3
Geweldig
Roland uit Nederland
(Echt)paar
Cabanas (Directe toegang tot Zwembad)
Ik verbleef 7 nachten in april 2010
goed hotel voor het geld”
we hadden een pool cabana die vanuit de kamer toegang geeft tot het grote zwembad bijna 50 meter lang.
wat tegen viel was dat je duur moet betalen voor wifi internet. In een internet cafee betaal je 1 tbh per minuut. Hier 300 voor zo'n lux hotel mag dit dan toch zeker goedkoper al dan niet gratis
Dit hotel is nieuw en iedereen doet zijn uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken. Het ontbijt is zeer gevarrieerd in tegenstelling tot eerdere reacties. Echter de zaal is te klein waardoor je ook buiten op het terras kunt zitten. Het is daardoor dat er in de eetzaal veel vliegen zitten op het voedsel van het buffet. Het gedoe met de handdoeken bij het zwembad is ook niet je van het. Je moet een kaartje inleveren lijst invullen en ondertekenen. Bij het inleveren van de handdoeken weer aftekenen dat je deze teruggebracht hebt. De kamer wordt tweemaal per dag schoongemaakt.Bij ontvangst de eerste dag een personlijke brief van de manager met een doosje chocolade en fruit erbij. De ingang naar Jungel Ceylon is gemak.
Beoordeeld 25 april 2010
7,7
Zeer goed
Marc uit België
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in maart 2010
verwachtingen waren hoger”
Vlakbij shopping center en nachtleven
geen zeezicht
Over het algemeen viel het hotel mee, voor een 5 sterren hotel had ik veel meer verwacht, ontbijt was OK maar vrij beperkt voor 5 sterren, voor mij is dit hotel eerder een 4 sterren. ligging zeer goed voor shopping en vlakbij crazy uitgaansbuurt. Taxi's en tuk tuks overdreven duur, eerder mafia praktijken. strand op wandelafstand.
Beoordeeld 20 maart 2010
10,0
Superieur
Eddy uit België
Gezin met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in maart 2010
pracht tophotel”
dicht bij centum en toch rustig gelegen, ideaal om snel overal bij te geraken.
Is enorm groot hotel en het is even zoeken om er uit te komen waar je kamer ligt
Hotel met een enorme mogelijkheid en een veelvoud aan luxe en comfort been goede organisatie.het ontbijd is heel goed en uitgeberid en heel proper en verzorgd hotel. de kamer die we hadden was groot en ideaal, ook de behandeling voor ons kind was enorm en heel veel aandacht ik zeg enkel top top top.
Beoordeeld 15 maart 2010
7,3
Zeer goed
Peter uit België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2009
Patong ”
Centraal gelegen hotel
te kleine kamers voor een 5star
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!
Beoordeeld 09 december 2009
7,3
Zeer goed
Peter uit België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 5 nachten in juni 2009
Patong”
Centraal gelegen
te kleine kamer voor een 5 star hotel
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!
Beoordeeld 09 december 2009
7,7
Zeer goed
Peter uit België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 6 nachten in september 2009
Prachtige Patong”
Centraal gelegen
kleine kamers
Hotel ligt midden in een schoppingscentrum, en in het centrum van Patong. Hotel is opgesplits in twee gebouwen de beach zijde heeft grotere kamers als het tweede gebouw. Onbijt is perfect en personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader !!
Beoordeeld 09 december 2009
9,0
Superieur
Remco uit Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in november 2009
Schitterent Hotel in Patong”
* gunstige ligging, direct bij het uitgaansleven en 10 minuten van het strand * zeer zeer uitgebreid ontbeid * zeer comfortabel bed * mooi zwembed
* duur * lopend moet je om het hotel wandelen (5minuten)voordat je in het uitgaansleven bent dat gaat vervelen)
Mooi exclusief hotel midden in het uitgaansleven van Patong. Helaas moet je eerst helemaal rond het hotel lopen wil je in de levende wereld komen. Ze zouden er goed aan doen om een minitransfer aan te bieden voor hun gasten. Dit mag ook wel voor de prijs dat ze vragen. Het hotel heeft alle gemakken dat je bij deze klasse mag verwachten.
Beoordeeld 23 november 2009
9,7
Superieur
Luc uit Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in september 2009
Genoten!”
Zeer goede locatie: omringd door een zeer fraaie en grote shopping mall. Op loopafstand van het strand en het nachtelijk vertier en toch zeer rustig. Hele mooie kamers.
Het afstellen van de airco is beperkt.
Het is een nieuw hotel met zeer fraaie kamers, luxe uitgevoerd en toch tegen betaalbare prijzen. De staff is zeer vriendelijk en behulpzaam. Twee zeer mooie en grote zwembaden en een prima restaurant waar tegen redelijke prijzen goed kan worden gegeten. De enorm grote shopping mall ligt tegen het hotel aan en biedt een keur van winkels en restaurants; allen op een behoorlijk niveau. Ik kan het hotel aan iedereen van harte aanbevelen en ikzelf ga hier zeker terugkomen!
Beoordeeld 21 september 2009
10,0
Superieur
FRANK uit België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in juni 2009
millenium hotel”
excellente ligging,prima service,lekker ontbijt, fitness.
nigil
Het hotel millemium heeft alles te bieden voor de toerist in Phuket. De ligging is centraal. in het shopping center en de service van het hotel is op alle gebied top. Mooie ruime kamers,prima fitness, lekker ontbijt en een ontbijt waar iedereen zeker aan zijn trekken komt. slechts 1 woord top prima verhouding prijs kwaliteit
Beoordeeld 14 juli 2009
9,0
Superieur
Baris uit Nederland
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in april 2009
Relaxen”
Goed verzorgd
Deze regio is iets te toeristisch
Zelf vond ik de ligging iets te toeristisch maar als u alles in de buurt wilt hebben zit u hier goed. het hotel grenst meteen aan een nieuw winkelcentra en het strand is op ongeveer 10min. lopen gelegen. De kamers zijn ruim en modern ingericht met alle gemakken van dien. Er is een vrij groot zwembad, de fitness is voorzien van goede apparatuur en er is een spa. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid.
Beoordeeld 30 mei 2009
8,4
Geweldig
HO uit Hong Kong
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2018
Very convenient location”
A nice hotel with very convenient location. Near to the biggest shopping complex with many restaurants. The receptionists and bell boys are polite to and helpful. There are 2 swimming pools that can be used. The one in Lakeview area is larger and good to swim. One point the hotel should be alerted is that there were many flies and mosquitos flying around with the food uncovered when I had a dinner buffet in the hotel.
Beoordeeld 21 september 2018
8,8
Geweldig
Wai uit Verenigd Koninkrijk
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2018
Great Location, Staff Attentive ”
There are two buildings to this hotel , we stayed in the one attached to the shopping mall and near to the night life . This hotel was ok but after walking around the other building which was about 2 mins walk away it seemed that the other one looked better , better restaurants , better facilities. However as we did not have any food at the hotel staying near to the main restaurants and bars worked out better for us. Staff was very attentive and friendly.
Beoordeeld 21 september 2018
6,4
Goed
JIHYUK uit Zuid-Korea
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2018
black out”
Black out several times, and even elevator was not working when we check out.
Beoordeeld 20 september 2018
12345
Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

Terug naar de zoekresultaten

Terug naar kamerkeuze

|

Sluiten