Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 22397 beoordelingen
  • Hygiëne 6,8
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Jgt van Nederland
(Echt)paar
Super Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Je wordt met extra kosten geconfronteerd
Brede kamers, ligging aan de trein naar het vliegveld, wifi die je moet extra betalen.
De eerste keer in november 2015 was goed gegaan hoewel het personeel is niet altijd vriendelijk. Je dient voor wifi extra te betalen en 1000 Thb als borg te deponeren het gene niet vermeld staat in de reserveringspagina's. Het tweede keer van ons verblijf daar, een paar dagen voor het terugvliegen naar Nederland, kregen we een minder comfortabele kamer met gevlekte lakens en grijze tot bijna zwarte handdoeken. Ook de verlichting en de ventilatie in de kamer waren niet optimaal. Ons Verzoek en advies aan Agoda om voortaan duidelijk aan te melden op de bevestiging van de reservering wat wel en niet mogelijk c.q. wel inclusief of niet. Dit om verrassingen te voorkomen.
Beoordeeld 28 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hendricus van China
Individuele reiziger
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Prijstechnisch oke
Ligging t.o.v. Vliegveld. Prijs. Prima ontbijtbuffet
Kom hier volgende keer weer. Geen wifi, is natuurlijk bespottelijk,maar is een bekend gegeven hier. Het algemeen onderhoud is niet best, maar ja,voor dat geld!
Beoordeeld 30 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hendricus van China
Individuele reiziger
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Voor dit geld een prima hotel.
Ligging t.o.v. vliegveld. Goedkoop en prima onbijtbuffet
Goed verblijf. Alleen buiten dit hotel is , niets, te beleven. Maar goede verbinding naar centrum maakt veel goed. Gunstig geprijsd. Alleen wifigebrek is natuurlijk niet van deze tijd.
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pieter van Nederland
Individuele reiziger
Super Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
perfecte uitvalsbasis
location......price.....service
great!
Beoordeeld 14 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ronny van België
(Echt)paar
Super Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2015
overgangshotel voor aankomst of vertrek
goede ligging ,bereik vlieghaven en service
Een zeer goed hotel qua ligging voor vertrek of aankomst in Bangkok.Van hotel een direkte verbinding naar airport. Voor een langer verblijf geen aanrader. Prijs-kwaliteit ok.
Beoordeeld 09 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stef van Nederland
(Echt)paar
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 10 nachten in november 2015
vriendelijkheid
ligging
Beoordeeld 24 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tookta van Thailand
Individuele reiziger
Super Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
ITS ok. Maar de voorzijde teveel geluid van trein
3+
Good, to many voice
Beoordeeld 20 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Younnes van België
(Echt)paar
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Holiday
location,price, bar
Beoordeeld 18 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tookta van Thailand
Individuele reiziger
Super Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Prijs kwaliteit ok
Sky Train, ontbijt en staf
We hebben een paar leuke dagen gehad in dit hotel, pas wel op waar je slaapt. Achterzijde is prima omdat je daar de treinen en het verkeer minder hoort s,nachts. Boven de 10e verdieping zijn de kamers niet gerenoveerd en zien er wat oud uit. Wel redelijk schoon overigens.
Beoordeeld 17 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elisabeth van België
Individuele reiziger
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
verblijf in versleten kamer
zeer goed personeel
Zou goed kunnen zijn als de kamer beter onderhouden zou worden (vernieuwen)en als de te betalen wiffi naar behoren zou werken
Beoordeeld 17 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: