Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 241 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Jaco van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Excellent Hotel and Staff
Hotel is located in the heard of the Old Quarters. Staff is very friendly and helpful. Will definitely stay there again.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

prakash van Maleisië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Clean
Very clean and very near to main city and other attractions
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

An van Vietnam
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
A hidden Jem
Thanks to the superb helpful team of the hotel we experienced very nice time in Ha Noi . The room was lovely , light , lots of space , spotless bathroom with an extremely comfortable kingsized bed with pillow as fluffy as clouds. Breakfast was in a lovely light room , plenty of choice . The staff were friendly and efficient , front desk very friendly and informative . Would definitely stay again , very well priced. Fabulous location for sightseeing .
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Neo van Singapore
Groep
Superior
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Beoordeeld 30 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Olivier van Filipijnen
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Great Service
Great Service
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Justyna van Polen
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nguyen van Vietnam
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Beoordeeld 28 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WING van Hong Kong
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Beoordeeld 09 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alex van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Beoordeeld 08 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Satya van India
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2016
ok
ok
Beoordeeld 29 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: