Zeer goed 7,5
op basis van 160 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 160 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Iiinas van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
ok
staff
staff is very helpful, but hotel is old, rooms is not too big. its a 20 minute walk to damrak. but generally an ok hotel.
Beoordeeld 23 augustus 2015

paul-francois van Frankrijk
Individuele reizigers
Superior tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Good location. Overpriced. Friendly staff.
Location, friendliness. Comfortable
Good but expensive for what it offers. Room Was clean but dust on lamps and bathroom was surprising. A bit old. Could do with some renovation.
Beoordeeld 03 augustus 2015

Samuel van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
NH CARLTON
Breakfast, sleeping
The hotel has a "fusty" smell, almost like you are only a few feet away from a toilet at all times. Room smelt of smoke but staff very friendly.
Beoordeeld 11 juli 2015

pawan van Nepal
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard met Balkon
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Nice breakfast nice location very Gud
Breakfast location room
Very comfortable enjoy
Beoordeeld 08 juli 2015

Joseph van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in mei 2015
Amsterdam Stay
Location Staff Convenience
The hotel was looking dated and tired. Our room was very noisy some nights and the air con did not work. The staff were friendly and helpful.
Beoordeeld 14 mei 2015

Harry van Indonesië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
Center location walking distance
Location, easy access near entertainment area
There are two type of furniture room, brown color and grey color. took the grey one. the wood color furniture is look dirty and more ugly. always stay here good location but nowaday got many much more choice with better room in amsterdam
Beoordeeld 19 april 2015

Alan van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Not bad
The room, the staff, the location
Excellent, no real problems other than my room overlooked at back street which was quite noisy but I guess there isn't much they could do about that really, overall a really good relaxing stay
Beoordeeld 17 februari 2015

Anton van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Great stay
Location, breakfast and staff
Beoordeeld 26 december 2014

Felicity van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Perfect for a Short Break
Location, Location, Location!
I booked this hotel for a weekend break with my boyfriend. I was a little nervous after reading a lot of damning reviews, but we were pleasantly surprised. The rooms were a bit dated and I think they do need to refurbish the hotel, but nothing was as bad as I'd been made to believe. It was clean, the bed was incredibly comfortable, the bathroom was a good size, the staff were polite and helpful. I'm not sure if the other reviewers were expecting a gold plated room and angelical staff complete with halo, but I have no complaints about this hotel. I don't think you could get a better location for the price. O yes and the location is fantastic.
Beoordeeld 03 november 2014

Sari van Finland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Good location, that's all
location
Location is good, otherwise just basic hotel that has a weird smell in it..
Beoordeeld 10 oktober 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: