Geweldig 8,1
op basis van 319 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 319 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Wildan van Indonesië
Zakelijke reizigers
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Short Stay
The best
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wildan van Indonesië
(Echt)paren
Premium Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Best hotel
Can't complain
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wildan van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very good location
Dam square
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ghada van Saoedi-Arabië
(Echt)paren
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Staff is not friendly and the A.c not work!!
.
Beoordeeld 10 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kamil van Maleisië
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great location, awful check in
For the money paid you get a central location, modern design, spacious rooms BUT you also get cold service upon check in, scalding hot water when showering if someone else flushes their toilets. For the amount of money paid, it was an okay stay
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wejdan van Saoedi-Arabië
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
love it
great
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WEN van Singapore
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 6 nachten in juli 2016
Good hotel for leisure and business travelers
Great location, easy accessibility to tourist spots. Walking distance to the central train station. Staff is approachable and helpful. Plenty of eating options around hotel. Safe surrounding area to hang out till late. May be noisy given the hype around the hotel. Nevertheless, an overall pretty good hotel to stay in but one should not expect facilities like swimming pool, gym etc. Wifi reception is good and comes free.
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sylvia van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Nice hotel in great and convenient location.
Nice hotel, right next to De Bijenkorf department store and Kalver Straat shopping. Walking distance (ard 10 mins leisure walk) to Amsterdam Centraal train station.
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brenna van Singapore
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Best location
stayed there in Jun 2015. Walking distance (abt 20mins) to Central Station or 1-2 tram stops away. right in the middle of Dam Square. V convenient to reach the shopping area, food, sight seeing, tourist stops. Modern rooms whether its main or new wing (stayed there over 2 periods of the same trip)
Beoordeeld 07 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

abraham van Nederland
(Echt)paren
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
5* hotel without gym,swimming pool and business center
A5star hotel without normal facilities. Staff not trained Will not return
Beoordeeld 10 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: