Zeer goed 7,8
op basis van 119 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 119 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 6,2
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Le van China
Groep
Premier Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Nil
Nik
Beoordeeld 11 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bruce van Canada
Gezin met jonge kinderen
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Very unorganized hotel with very poor customer service.
First off, we were not greeted when we arrived after a long trip. Then, they could not find our reservation anywhere. Then, they screwed up our room. We had said there would be five of us. We got a room with 2 single beds. They did not seem concerned at all. The location was good as it was close to the airport. The breakfast looked good although it wasn't included in our package. In my opinion, it is an issue with the management.
Beoordeeld 05 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Singapore
(Echt)paar
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Good choice for a 1 night transit stay
Proximity near airport, privacy and food.
Overall, it was a pleasant experience.
Beoordeeld 12 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sharad van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Great place to stay
1. Cleanliness, 2. Friendly and helpful staff, 3. proximity to airport
Our stay was pleasant. We did not dine at the hotel. Very courteous and helpful staff. I left my luggage for a day and the process of retrieving luggage was very efficient.
Beoordeeld 10 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shinjika van India
Gezin met jonge kinderen
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
good value for money
Very good service levels, friendly caring and very helpful staff, clean and tidy rooms
It was a good experience. The staff made sure my family and I were comfortable. We had two toddlers with us and the staff tried their best to help us with the kids and enjoy the stay.
Beoordeeld 09 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

seerojeenee van Frankrijk
(Echt)paar
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
just average
close to airport
basic
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ajai van Australië
Gezin met jonge kinderen
Premier Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Room is no good
Staff , food okay, airport transfers
We were placed in room at the side of their services area. Way too noisy!!!
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shaik van Libanon
Zakelijke reiziger
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Convenient Hotel
Location, airport, Gurgoan
It is a convenient hotel if your work is around Gurgaon.
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shaik van Libanon
Zakelijke reiziger
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Just okay. Old Hotel
Closer to Airport and in Gurgaon
Just a decent hotel for couple of days work. Nothing fancy. A bit old but its okay for the price.
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good location for airport and Cyberhub
Location, value, TV channels
Took me 10 minutes to get back to the airport, but 30 mins going there due to traffic. Good location for Gurangaon cyberhub etc. Wide selection of TV channels was good for a business trip over weekend. Didn't eat at the hotel.
Beoordeeld 07 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: