Zeer goed 7,9
op basis van 122 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 122 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

James van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
great location and excellent value
huge rooms, location is great, staff is friendly
perfect. Hotels like the Nojoum are a great value. I would stay here again.
Beoordeeld 08 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHUL van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in maart 2015
great hotel in dubai
location, staff, clean
I really enjoyed staying at this hotel. It's close to everywhere and their staff were super kind.
Beoordeeld 05 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Babatunde van Nigeria
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
Excellent location. Comfortable. 3rd time in 2015
Location, Value and Size of rooms
Excellent
Beoordeeld 05 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nirosha van Zuid-Afrika
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Great stay
Size, location, comfort
Very conveniently located with 24hr supermarket across the road. Room had a fully fitted kitchen including washing machine. Very close to airport.
Beoordeeld 04 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SAJID van Verenigd Koninkrijk
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
clean and comfortable
spacious. clean. close to bargain shopping centre. walking distance from metro station
Comfortable
Beoordeeld 03 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in december 2014
Great Value
Location, Size of apartment, helpful staff.
Good location, 15 mins from the airport, Metro station within walking distance, bus stop outside the door, & 24 hour shop opposite. The apartments are very large, clean, & comfortable. Staff very helpful.
Beoordeeld 20 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

robert van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in november 2014
Nojoum - DXB airport view
The location of the apartments is excellent, the staff was extremely helpful and the experience overall was amazing
The stay was excellent, staff were very friendly, helpful and accommodating. Truly what you hope for when arriving in a foreign country. Great experience
Beoordeeld 04 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JOHNSON van Nigeria
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 9 nachten in november 2014
Good
Warmth, homely and good accesibility
Enjoyable
Beoordeeld 02 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Australië
Zakelijke reiziger
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Basic Apartment Hotel for Business Traveller
location, room size, value for money
Beoordeeld 23 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MRS van Australië
Groep
Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
Convenient location for early departure.
Near airport, spacious, good reception service.
It was ok, but breakfast is not ok. Fruits is not fresh. Fried food like egg omelette, hotdog, spring roll were very oily. Fried food is not suitable for breakfast.
Beoordeeld 12 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: