Zeer goed 7,8
op basis van 585 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 585 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Michael van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Martin van Tsjechië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Beoordeeld 10 augustus 2016

ANTON van India
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good
Friendly staff
Beoordeeld 08 augustus 2016

Albert van Australië
(Echt)paren
Balkon
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Beoordeeld 07 augustus 2016

Yo van Japan
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Beoordeeld 31 juli 2016

Peter van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Beoordeeld 30 juli 2016

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Beoordeeld 24 juli 2016

Glenn van Verenigde Staten
(Echt)paren
Exclusief
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Beoordeeld 20 juli 2016

Henkie van Indonesië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Clean and good location
Like the central location and affordable pricing
Beoordeeld 18 juli 2016

lee van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great part of singapore to stay.
Staff was super helpful and friendly, rooms small but well finished, beds comfy and bathroom fine for the size. Only drawback were the windows being not only totally sealed but shuttered on the outside...very little natural light in the room and air con has to be on at all times. Dark and no natural air flow... didn't work for me personally. But the place is really nice otherwise!
Beoordeeld 15 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: