Zeer goed 7,8
op basis van 585 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 585 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Jason van Filipijnen
Groep
Mystery kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice hotel
the room is quite small, but it is fine with me. The best part about this hotel is its proximity to the Tiong Bahru Market which has a wide selection of stalls in its food court. The staff are nice and always ready with a smile whenever you pass by the reception.
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martin van Tsjechië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ANTON van India
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good
Friendly staff
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Albert van Australië
(Echt)paar
Balkon
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yo van Japan
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Beoordeeld 31 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Beoordeeld 30 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Glenn van Verenigde Staten
(Echt)paar
Exclusief
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Henkie van Indonesië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Clean and good location
Like the central location and affordable pricing
Beoordeeld 18 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: