Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 106 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Pham van Vietnam
(Echt)paren
Comfort 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good hotel for short stay
Location, Room comfort and good service
Good location, comfortable room and good service
Beoordeeld 14 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emily van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Comfort 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Don't listen to the poor reviews...
You get what you pay for and unfortunately people are expecting far too much for their money, you can't expect to pay for a cheap room and get the Hilton Hotel! Room was a very good size and clean, the bathroom was immaculate! I always feel a clean and new bathroom leads to a good experience at a hotel. There was a slight stain on the quilt cover but the bedding had been freshly washed. Fantastic location, just a tad confusing to find at first as there are 3 streets with the same name and we had been sent in the wrong direction by the locals. Overall an excellent stay, I would recommend this to friends and family and would stay here again!
Beoordeeld 18 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sella van Maleisië
Individuele reizigers
Comfort Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Affordable and good location
Location, space, price
Staff was helpful, room was spacious with big window overlooking the street. 3mins walk to dam square. totally safe.
Beoordeeld 14 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicholas van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Comfort Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
nothing missing, reasonable location
secure, ok value, reasonable room
It is a bit of a maze up to the room but had no real issues with the hotel. It is not particulary outstanding It is just soso and as expected for a 3 star at a fair price. Prices in the area are high so I would say that it is well located for the price. room has a nice bathroom and is clean. no complaints
Beoordeeld 25 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pui van Hong Kong
(Echt)paren
Comfort 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Acceptable Hotel
Location; food and room cleanliness
Good location, the breakfast is good and many choices for your choose. But no any tea/coffee maker provided.
Beoordeeld 15 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lauren van Australië
(Echt)paren
Comfort 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Best rooms, best location
Big rooms, location, lift
Beoordeeld 30 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Donald van Verenigde Staten
(Echt)paren
Comfort Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2015
Nice place to spend a night
Huge windows, helpful staff, excellent location
Good
Beoordeeld 15 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Woon van Maleisië
Individuele reizigers
Comfort 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
great location, good value for money
location, roomsize, friendly staff
location is great right next to amsterdam musuem etc
Beoordeeld 04 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lauren van Australië
Individuele reizigers
Comfort Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Great little hotel!
Location, Great Room and Breakfast!
I got upgraded to a double room which was fantastic. Bathroom was brand-new and plenty of space for me as a solo traveller. The location is right near Dam Square & the free breakfast was wonderful with bacon and bread etc
Beoordeeld 12 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maryke van Zuid-Afrika
Individuele reizigers
Comfort Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Comfortable. Good location. Quiet environment
Location. Quiet. Good breakfast
Beoordeeld 27 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: