Geweldig 8,5
op basis van 4864 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4864 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,6
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Denise van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard kamer met 1 tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Convenient and bear almost all shopping area
Nice service but abit crowded
Beoordeeld 23 september 2016

james van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
james l.
good location, nice staffs, great view for countdown during new year!
Beoordeeld 23 september 2016

Kannie van Singapore
(Echt)paar
Standaard kamer met 1 tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Lovely Room
The rooms are spacious and the view is great. The location is near to the wholesale shopping mall, 4 face Buddha and Central world. Will book again if we are visiting Bkk
Beoordeeld 22 september 2016

KA van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
good
very good hotel
Beoordeeld 22 september 2016

Vera van Filipijnen
(Echt)paar
Executive Kingsize Suite
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great vacay!
Novotel has a great location, with high end fashion trend , supermarkets, restaurants & street foods .. Its swimming pool is cozy, infinity style ..staff are excellent, very polite & efficient .. Hotel is very clean.. Food is great, only they served the same food for 3 buffet breakfast we had.. With a few new ones.. Aside from our breakfast buffet, as inhouse guest we had free mini japanese buffet, alcoholic & non-alcoholic drinks with desserts every 5-7pm.. Just great!
Beoordeeld 22 september 2016

ang van Singapore
Individuele reiziger
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Beoordeeld 22 september 2016

ONG van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Standaard kamer met 1 tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Beoordeeld 22 september 2016

Lai van Maleisië
Groep
Executive Kingsize Suite
Ik verbleef één nacht in september 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Beoordeeld 22 september 2016

Chee van Singapore
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Conveninet
convenient location to stay and shop
Beoordeeld 22 september 2016

vy van Vietnam
Gezin met jonge kinderen
Standaard kamer met 1 tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good location, Friendly staff
My small family just spent 3 nights at this hotel. We are satisfied with the location here, can access to the shopping centers easily. The room is okay, the view is nice since We stayed at 18th floor. The staff are extremely friendly and professional. But the food is actually just all right, they are not really various breakfast buffet dishes.
Beoordeeld 21 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: