Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel
Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel
Bekijk alle 65 foto's
Gastenkamer Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel

Gastenkamer

  • 1 Kingsize bed en 1 Slaapbank
  • Kamergrootte: 23 m²/248 ft²
Bekijk meer
Lobby Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel
Lobby
Bekijk alle 65 foto's
Lobby Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel
Lobby
Bekijk alle 65 foto's
Interieur Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel
Interieur
Bekijk alle 65 foto's
OP DE KAART Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel
OP DE KAART
Geweldig
Ligging
8,8
Bekijk alle 65 foto's Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel
Bekijk alle 65 foto's
Verwijderd uit Favorieten

Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel

Uitstekende locatie
- 50 meter van het stadscentrum
- Bekijk wat er in de buurt is
Geweldig
Op basis van 71 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
8,3
/
10
Geweldig hygiëne
8,8
Verhouding prijs/kwaliteit8,2
Afstand stadscentrum1 km
Locatiebeoordeling:8,8
Dichtstbijzijnde luchthavenLuchthaven Berlijn-Tegel (TXL)
Afstand luchthaven5,9 km
  • 100 m naar openbaar vervoer

  • Luchthaventransfer

  • geld wisselen

  • sauna

Kamerkeuzes
8,1
Uitstekend
Kamercomfort & kwaliteit
Superior
Superior
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Superior 2 aparte bedden (Twin Superior)
Superior 2 aparte bedden (Twin Superior)
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Familie Superior (Family Superior)
Familie Superior (Family Superior)
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 tweepersoonsbed en 1 Slaa...
Data invoeren om prijzen te zien
Superior Queensize (Superior Queen)
Superior Queensize (Superior Queen)
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 Queensize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Superior
Superior
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Tweepersoons met 2 aparte bedden (Twin Twin Bed)
Tweepersoons met 2 aparte bedden (Twin Twin Bed)
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Standaard kamer met 1 Eenpersoonsbed (Standard Double with 1 Single Bed)
Standaard kamer met 1 Eenpersoonsbed (Standard Double with 1 Single Bed)
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 eenpersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Executive tweepersoonskamer (Executive Double Room)
Executive tweepersoonskamer (Executive Double Room)
...
  • Kamergrootte: 36 m²/388 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Familiekamer (Family Room)
Familiekamer (Family Room)
...
  • Kamergrootte: 23 m²/248 ft²
  • 1 Kingsize bed en 1 Slaapba...
Data invoeren om prijzen te zien
Standaard Queensize kamer - met bank (Standard Queen with Sofa)
Standaard Queensize kamer - met bank (Standard Queen with Sofa)
...
  • Kamergrootte: 28 m²/301 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 Queensize bed en 1 Slaapb...
Data invoeren om prijzen te zien
Heeft u een vraag voor Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel?
Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

Prijzen dalen zodra u inlogt!

Meld u nu aan!
Meer over Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel

Meer over Novotel Berlin Am Tiergarten Hotel

Overzicht

Toon meer

Afstand en voorzieningen

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
toon minder

Wat zij aanbieden

toon minder

In de buurt

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
Toon meer

Beleid van de accommodatie

toon minder

Enkele nuttige wetenswaardigheden

Toon meer

Geverifieerde gastbeoordelingen

Agoda beoordelingen (71)Booking.com beoordelingen (2987)
Hygiëne8,8
Faciliteiten8,3
Ligging8,8
Kamercomfort en kwaliteit8,1
Service8,4
Verhouding prijs/kwaliteit8,2
Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
Filter beoordelingen op:
Taal
English
Deutsch
Norsk
Nederlands
toon meer
Kamertype
Standaard kamer met 1 Eenpersoonsbed
Standaard Queensize kamer
Standaard Queensize kamer - met bank
Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
Toont 57 geverifieerde gastbeoordelingen.
123
8,0
Geweldig
Henk-Jan uit Nederland
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
Prettig verblijf in een nette omgeving”
Net hotel met vriendelijk personeel en dicht bij openbaar vervoer gelegen
De drie dagen die wij verbleven in het hotel waren prettig. De kamer was netjes en rustig.
Beoordeeld 25 augustus 2013
8,3
Geweldig
Henk-Jan uit Nederland
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2013
Prettig en comfortabel”
- schoon, - rustig, - goede verbindingen
Bij de aankomst werden wij vriendelijk ontvangen. Het in- en uitchecken verliep probleemloos. Ook op het moment dat er een probleem was met de keycard werd alles snel en goed opgelost.
Beoordeeld 21 juli 2013
10,0
Superieur
Chao uit China
Zakelijke reiziger
Standaard Queensize kamer - met bank
Ik verbleef één nacht in september 2018
Superieur”
Good hotel, clean and confortable.
Beoordeeld 15 september 2018
9,2
Superieur
Tanongchai uit Thailand
Individuele reiziger
Standaard kamer met 1 Eenpersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in april 2018
The Best Location”
It is near tiengarten S-Bahn train
Beoordeeld 23 april 2018
10,0
Superieur
Isabel uit Canada
Gezin met oudere kinderen
Standaard Queensize kamer - met bank
Ik verbleef één nacht in januari 2018
Superieur”
Close to airport, a pick up spot for the city tour. Great
Beoordeeld 11 januari 2018
9,2
Superieur
Steven uit Australië
(Echt)paar
Standaard kamer met 1 Eenpersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2017
Clean ”
The room is very clean with good facilities and location is great, the train station is next to the hotel. The downside is the food at the restaurant, there's not much choice. The fish I ordered for dinner was so salty and I can hardly finished it. It doesn't taste good at all I was so disappointed!
Beoordeeld 10 november 2017
10,0
Superieur
VUTHINAND uit Thailand
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2017
Nice and up to mark”
We were there for the marathon and we chose this hotel since it is near the victory monument and Brandenburger Gate. Novotel is good, rooms are spacious and staffs are veryh helpful. Breakfast was awesome!
Beoordeeld 06 oktober 2017
6,8
Goed
peter uit Australië
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2017
Nights in Berlin!”
Very rude, unhelpful staff, especially at reception. Should be called Novotel Kindergarten. So many children running amok unsupervised. Yelling/screaming up and down corridors without parent staff intervention. Playing with lifts/elevators- which were very small-4people maximum. Disappointed with room allocation, given 2 disabled rooms which had minimum facilities. Best part was checking out!
Beoordeeld 24 juli 2017
8,4
Geweldig
LaI uit Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Standaard Queensize kamer - met bank
Ik verbleef één nacht in april 2017
A nice stay”
The hotel staff are helpful, bed is clean and it is in a convenient location.
Beoordeeld 16 april 2017
8,0
Geweldig
Shereen uit Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2017
Novotel Berlin am ”
Was confused at the trains to get there especially the RING otherwise we could see the hotel from the train station tiergarten itself Rooms are spacious just the bathroom is separated from bedroom . Weekends in front of the hotel is a market Food wise quite limited as we arrive at night and the whole place was dark not much food choices
Beoordeeld 02 april 2017
8,0
Geweldig
Wei uit Singapore
Individuele reiziger
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2016
Affordable pricing.”
Affordable pricing.
Beoordeeld 19 december 2016
7,3
Zeer goed
KWOK uit Hong Kong
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
reasonable ”
/Cleanliness
Beoordeeld 17 april 2015
9,3
Superieur
dennis uit Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Conven”
Staff was great, rooms were clean and the location to the metro
We enjoyed our stay and would recommend staying here. It is away from the center but it is easy to Get there from the hotel location. It took us 15 minutes to get to the Reichstag from the hotel by the metro.
Beoordeeld 14 december 2014
8,0
Geweldig
james uit Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Standaard kamer met 1 Eenpersoonsbed
Ik verbleef 7 nachten in juli 2014
great hotel to relax in.”
large comfortable rooms,quiet location,great transport links
Exactly what we were looking for.
Beoordeeld 18 juli 2014
3,7
ron uit Israël
Individuele reiziger
Standaard Queensize kamer - met bank
Ik verbleef één nacht in januari 2014
was o.k not much more”
nice place goos servise
the location is next to the zoo and the park not so far from the city
Beoordeeld 07 juni 2014
9,0
Superieur
Peter uit Denemarken
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
Nice and god”
Nice staff good klemningen
Perfect
Beoordeeld 17 april 2014
10,0
Superieur
arvydas uit Litouwen
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
perfect location”
perfect location, breakfast,calm
best berlin hotel for the price
Beoordeeld 30 maart 2014
3,0
Munhee uit Zuid-Korea
(Echt)paar
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
No sofa, no table in the room...”
Next to the metro station
I stayed 2 days with my family. We were not satisfied with this hotels room...no sofas, no table in the room and no bathtubs... Not really comfortable during my stay.. Receptionists are not so smiling. The only good thing for me was the location of hotel. It's next to the metro station 'tiergarten'.
Beoordeeld 19 september 2013
9,3
Superieur
KWOH uit Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard Queensize kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Excellent and comfortable”
Nice location. Besides the green park. Friendly atmosphere
The stay was comfortable. The room is modern, clean and superb. The hotel is besides Tiergarten which is excellent for relaxation especially during summer evening. Train station is beside the hotel.
Beoordeeld 13 augustus 2013
7,0
Zeer goed
SUK uit Hong Kong
(Echt)paar
Standaard twinkamer (2 aparte bedden)
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
easy assess by public transport”
Clean room, easy assess by S-bahn, quiet
Clean and bright room with good sound-proofing windows. It can be easily assessed by S-bahn and it is only 2 stops on the S-Bahn from the Hauptbahnhof. One great drawback is that there is no free wifi and only two desk top computers are availble in the lobby, sometimes, you can see a queue there.
Beoordeeld 10 augustus 2013
123
Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

Terug naar de zoekresultaten

Terug naar kamerkeuze

|

Sluiten