Zeer goed 7,6
op basis van 376 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 376 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Dominic van Australië
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Beoordeeld 01 juli 2016

Nadia van Mauritius
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Beoordeeld 20 juni 2016

Shanelle van Australië
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Beoordeeld 08 juni 2016

Ewan van Australië
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Beoordeeld 04 juni 2016

Cheryl van Australië
(Echt)paar
Studio Executive Appartement
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Beoordeeld 02 juni 2016

Trudy van Australië
(Echt)paar
Studio Executive
Ik verbleef één nacht in mei 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Beoordeeld 26 mei 2016

Parina van Thailand
Groep
Studio
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Beoordeeld 19 mei 2016

Nabil van Australië
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good hotel
Nice people
Beoordeeld 04 mei 2016

shirley van Indonesië
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good place to stay
Love how they care about us when we arrived at7am and they immediately provide us with a room!
Beoordeeld 29 april 2016

Nyanlang van Australië
Groep
Studio Executive
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great Hotel
Very clean, convenient location.
Beoordeeld 28 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: