2015

Oasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena, Singapore, Singapore 307470 - Toon op kaart

Geweldig 8,3
op basis van 4918 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4914 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Jasmine van Singapore
Groepen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Convenient location, clean hotel with amenities
Shopping center nearby and easy access to city. Train station is just below. Clean room.
Beoordeeld 23 september 2016

Jasmine van Singapore
Groepen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Hassel free, great location, spacious room
Great place to rest and relax away from the city buzz.
Beoordeeld 23 september 2016

Azimin van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Good location
Hotel is quiet and easily accessible via an underground passage to the train station and nearby shopping mall. Plenty of food options there.
Beoordeeld 22 september 2016

Donna van Indonesië
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
oasia novena
perfect hotel with MRT direct access
Beoordeeld 22 september 2016

THIBAN van Maleisië
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Strategic location
Room - spacious and clean. Wifi - good connectivity Staff - friendly and check in is fast as well check out. Location - strategic with direct connectivity to Novena MRT. Transportation - not a problem to get cabs as well there is a GrabTaxi device within the hotel for getting transportation. Easily access to hospital as well shopping malls
Beoordeeld 22 september 2016

Dennis van Singapore
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good location but getting old
Was my 4th stay and was upgraded to a club room but was rather disappointed coz it was less comfy than the standard rooms. The free mini bar did not came with any alocholic drinks.
Beoordeeld 21 september 2016

Sri van Indonesië
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Oasia Hotel located in very good location with undeground below and lot of restaurants nearby
None
Beoordeeld 20 september 2016

Hui van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
3Cs - Convenient, Clean, Customer Oriented
Pros: - Direct access to Novena mrt - Direct access to Square 2 shopping mall which interlink with 2 other malls (Novena Square and Velocity) - Various selection of eateries Cons: - The glass window between toilet and room is poorly shaded. Able to see all movements in toilet. - Walls are not sound proof. Quite noisy when people are walking along the corridor. - Corridor is quite narrow. A pram or stroller cannot go through when the house keeping trolley is placed at the hallway.
Beoordeeld 20 september 2016

WONG van Hong Kong
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
MRt is just downunder and food court nearby - good
NICE
Beoordeeld 20 september 2016

susilowaty van Indonesië
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Nice hotelll.....
Nice hotel with nice staff.... 5 mins walk to nearby mrt station...
Beoordeeld 19 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: