Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Gemiddeld



uit 310 beoordelingen
  • Hygiëne 4,8
  • Ligging 6,4
  • Kamercomfort 5,2
  • Personeel 5,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 5,2
  • Ontbijt/maaltijden 4,6
Sorteer op

Vanessa van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2015
can arrange more activity at night, prepare more f
parking, hotel n beach
还好
Beoordeeld 06 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yong van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in april 2015
Not value for money
Very disappointed.
Beoordeeld 27 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shanthi van Maleisië
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2015
One of the worst hotels I've ever stayed in
One of the worst hotels I've ever stayed in. We arrived at 9pm and only got our rooms at 9.45pm. There was no power but the fan was still working. The room smelt like death!! We had to walk all the way back to The lobby which was quite a distance. They sent electrcians and every time they tried to put the power back on in my room, the whole floor power would trip leading other guests to run out screaming. They finally got us a replacement room which still smelt of death, air con wasn't working properly and fan wasn't working. This was at 11.30 pm. My friends room had 2 rats which they killed one. They contacted agoda and received a refund. There were holes in the walls and the toilet bowl was disgusting and staind. And who on earth gave them a 3 star rating???? The rats???? This is shame on agoda who are a reputable and trusted site. I cannot believe you would put such disgusting hotels on your site!!
Beoordeeld 21 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dun van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Good Hotel
food, location and room
Nice and comfortable. Staff are good and friendly and helpful
Beoordeeld 14 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kie van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2014
no aircon
near to beach
Beoordeeld 13 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

alvin van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Appaling
Location
no water heater, no telephone and no wifi. It was not worth the price I paid.
Beoordeeld 03 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sumita van Maleisië
Groep
Superior
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Could be better
convenient location for access to the cultural village, clean and comfortable rooms, affordable rates
We arrived during a peak season for the Rainforest music festival. Overall, it looked like the rooms were recently refurbished, therefore clean. The bathroom needed a bit more work ( leaks etc. ) The pool was green and disgusting when we arrived. A real shame, as it was a highlight of the resort.... It was cleaned during the first night, but it wasn't very clean after either... the water was blue, and you could see the bottom, but the water was very cloudy. It could have been better.
Beoordeeld 02 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kon van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Very bad experience
Room is big. Air condition functioning.
Shower is cold with no hot water supply. Staff refuse to change room and we been inform that they are well aware of this. Washroom very poor maintenance. Sink was block. Breakfast with only very limited choice of food. Very poor service. Staff attitute very rude. Facilities basically were not useable except swimming pool.
Beoordeeld 23 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Arina van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in februari 2015
That place was creepy. No one to look aroud us.
only in the room
Horrible
Beoordeeld 17 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nuur van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in december 2014
Good
Nice Room. Near Beach. Good Surrounding.
The room is comfortable. Nice view. Good for relaxing.
Beoordeeld 01 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: