Geweldig 8,1
op basis van 5437 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 5437 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Eric van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in april 2012
Mooie moderne kamer, leuk zwembad, schoon.
Goed ontbijt, 10 minuten lopen naar strand. Goede service
bij aankomst welkomstdrankje gekregen, hotelkamer zag er schoon en verzorgd uit. balkonnetje met lekkere luie stoelen, stortdouche en bad. airco werkte goed. alles was gewoon goed.
Beoordeeld 22 april 2012

Rudolf van België
(Echt)paar
Grand Deluxe (Uitzicht op zwembad)
Ik verbleef 6 nachten in januari 2012
leuk hotel en goede locatie
In het levendige deel Patong Phuket maar omdat het achterin gelegen was toch rustig
Het hotel was zeer verzorgd, het personeel was vriendelijk zowel van de receptie, restaurant tot housekeeping en security. Leuk zwembad met handdoekservice. Het hotel was via een oprit toch een stukje van de drukke straat waardoor het er toch nog rustig was. De locatie was ook zeer goed, alles op wandelafstand zowel het strand als de bars en in alle omringde straatjes de straatkraampjes. Er was zelfs een bowling op wandelafstand.
Beoordeeld 07 februari 2012

Dennis van Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in december 2011
Mooi hotel met heerlijk zwembad
zwembad, ligging, vriendelijk personeel
Een goed hotel voor een paar nachten patong, 15m lopen van het bruisende nachtleven en 10m naar het strand. Niet mijn eerste keus maar voor de aanbieding die ik had, zeker een prima hotel!
Beoordeeld 03 januari 2012

John van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Familievilla (2 Slaapkamers)
Ik verbleef 2 nachten in juli 2011
Leuk en goed gelegen hotel
Prima ontbijt en zeer mooi zwembad.
We hadden een familiekamer en de kamer was goed. Ontvangst was vriendelijk en het ligt ideaal voor een bezoek aan Jungceylon (warenhuis) en het strand. Gewoon een goede prijskwaliteit verhouding. Receptie zeer behulpzaam en vriendelijk.
Beoordeeld 30 juli 2011

wilhelm van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Familievilla (2 Slaapkamers)
Ik verbleef 2 nachten in april 2011
mooi gelegen, familie kamer nog niet gerenoveerd.
centraal gelegen, mooi zwembad
Family kamer was oud wel erg ruim en de erco werkte niet erg goed. 10 minuten lopen naar het strand.
Beoordeeld 09 mei 2011

M. van Nederland
(Echt)paar
Grand Deluxe (Uitzicht op zwembad)
Ik verbleef één nacht in december 2010
Mooi hotel op een prima locatie.
Ruime en schone kamers en vriendelijk personeel
Strand is 5 miunten lopen
Erg mooi hotel, prima ligging en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beoordeeld 11 januari 2011

ricky van Australië
(Echt)paar
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 10 nachten in september 2016
10 day stay
We stayed off peak season so the value for money was very good. The location was far enough from the hectic nightlife but within easy walking distance to everything. The staff need to learn some manners, just because it is the low season does,t mean you can slacken off.
Beoordeeld 18 september 2016

Worley van Filipijnen
Groep
Deluxe (Uitzicht op zwembad)
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good location
Good location, walking distance to restaurants, the beach, mall and massage parlors. The breakfast was good but repetitive, pool and sundeck roof for sun bathing would have been nice if it was not raining. I just disliked the staff because they seem to pay more attention to Western and Korean/Japanese guests compared to Southeast Asians. We paid the same amount of money for the hotel anyway, why the different treatment?
Beoordeeld 18 september 2016

Fui van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Toegang tot Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
great stay
it is clean and friendly to child. The pool access and 2bedroom stay with living hall is very suitable for family travel with elderly and young children. Microwave facility in the 2bedroom stay is a great convenient for us.
Beoordeeld 08 september 2016

Fui van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Familievilla (2 Slaapkamers)
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
great stay
convenient for family travel with elderly and young children. clean and quiet.
Beoordeeld 08 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: