Goed 7,3
op basis van 140 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 140 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 4,7
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

MA van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Staffs are friendly, room is okay
Located near the Dubai museum and market, staffs are friendly, room is clean
We arrived quite late and still staff's at the counter were quite friendly and gave us details about the service. It's location is quite good, walkable distance to the Dubai museum and market, around 10 mins to the nearest metro station. Just the bed has some loosen strings that when you slept on it, it sunk.... That's not very comfortable but we were very tired already so didn't bother to ask for room change. And the air conditioning was way too cold even we adjusted the temperature to 30 DC!
Beoordeeld 09 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

balamugunthan van India
Gezin met oudere kinderen
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
good
good
Beoordeeld 08 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

DHOREEN van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Best location
location, cheap and comfort
good
Beoordeeld 07 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

arshad van India
Gezin met oudere kinderen
Standaardkamer
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2015
bur dubai hotel
service is good and location in bur dubai is so good and also the staff
very good stay hotel is in bur dubai awesome hotel at good reasonable price
Beoordeeld 07 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khalid van Oman
Groep
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
value for money
Panorama Grand Seashell Hotel
i booked 4 twin rooms when arrived they were not available, they moved us to 2 executive room with extra 3 beds which were not that good.but i agreed with them to give me a free breakfast instead and they agreed finally.
Beoordeeld 18 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Herman van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Very nice and clean with great service. imprassive
Neatness, location, price
Very pleasent and great service. Booking online is the best way to get good price.
Beoordeeld 31 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohammad van Pakistan
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 7 nachten in juli 2015
Bad hotel
It's really bad service hotel. I will never stay again in this hotel. It's very low standard hotel. I booked a room for 1 week and I just stay there 1 day. Bcoz the quality of hotel is not good. The rooms r smelly and not comfy and bathrooms r bad too. This hotel is not good for families and couples. I suggest dat this hotel deserve 1 star or even no star
Beoordeeld 29 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohammed van Bangladesh
Zakelijke reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
nice hotel and very low price
all are nice...
no all are okk
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mirwais van Afghanistan
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
The best one was in Dubai but don't wifi it's good
Good condation and big rooms air ovation and service the hotel staff
Near to airport and to the bazar and good break fast
Beoordeeld 21 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuh van Maleisië
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
very noisy
very helpful front desk, convenient, reasonable price.
Very noisy till 2am as there was a pub on the ground floor. If you want to rest well forget about this hotel.
Beoordeeld 21 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: