Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 450 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Harmit van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
No change
We had a good stay at the hotel.
Beoordeeld 30 juli 2016

German van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Ik verbleef 9 nachten in juni 2016
Five stars staff in four stars hotel.
No complaints.
Beoordeeld 01 juli 2016

Khalid van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
very nice hotel
expensive the breakfast
Beoordeeld 05 mei 2016

FAHAD van Pakistan
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Every thing ok
Good stay
Beoordeeld 19 april 2016

Rose van Filipijnen
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Great Stay!
I've enjoyed my stay in this hotel as it is close to the shops and restaurants, a beauty parlor, jamming at the bar at night, and we had so much fun in the sauna!
Beoordeeld 16 april 2016

lorenzo van Zwitserland
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
nice stay
all in all a good stay, nice big clean rooms. very competitive price
Beoordeeld 11 april 2016

lorenzo van Zwitserland
Individuele reiziger
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
nice hotel, good price
nice hotel, big rooms, friendly staff. a bit out from the city center, but at great price and good quality. with a taxi you can easily reach all destination
Beoordeeld 11 april 2016

rick van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
A gem!!
I've stayed here twice recently, it's that good. Very clean, attentive staff - nothing's too much trouble. Superb facilities and the rooftop pool which gets sun all day makes it a must for me. I will be back.
Beoordeeld 10 april 2016

abdulmajeed van Saoedi-Arabië
Individuele reiziger
Superior Queen
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Nice
I like this hotel
Beoordeeld 07 april 2016

SANGCHEOL van Koeweit
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Nice hotel
hotel Condition & facility are good. But I was a little bit uncomfortable during night time caused by some noise & vibratioon from ongoing construction in front of hotel and my room.
Beoordeeld 05 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: