Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 450 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,6
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

madan van Oman
Zakelijke reizigers
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
general Manager
Welcome fruits to guest will add value to revisit again
Beoordeeld 16 augustus 2016

Jean-Yves van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good Hotel
My stay was good, 7 minute work distance from the MRT, I had a additional charge of 20 DHR per day for tourist tax. Opposite of hotel where my room was located there was some construction but it wasn't disturbing me.
Beoordeeld 15 augustus 2016

Harmit van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
No change
We had a good stay at the hotel.
Beoordeeld 30 juli 2016

German van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 9 nachten in juni 2016
Five stars staff in four stars hotel.
No complaints.
Beoordeeld 01 juli 2016

Khalid van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
very nice hotel
expensive the breakfast
Beoordeeld 05 mei 2016

FAHAD van Pakistan
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Every thing ok
Good stay
Beoordeeld 19 april 2016

Rose van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Great Stay!
I've enjoyed my stay in this hotel as it is close to the shops and restaurants, a beauty parlor, jamming at the bar at night, and we had so much fun in the sauna!
Beoordeeld 16 april 2016

lorenzo van Zwitserland
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
nice stay
all in all a good stay, nice big clean rooms. very competitive price
Beoordeeld 11 april 2016

lorenzo van Zwitserland
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
nice hotel, good price
nice hotel, big rooms, friendly staff. a bit out from the city center, but at great price and good quality. with a taxi you can easily reach all destination
Beoordeeld 11 april 2016

rick van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
A gem!!
I've stayed here twice recently, it's that good. Very clean, attentive staff - nothing's too much trouble. Superb facilities and the rooftop pool which gets sun all day makes it a must for me. I will be back.
Beoordeeld 10 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: