Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 451 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,6
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Jean-Yves van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good Hotel
My stay was good, 7 minute work distance from the MRT, I had a additional charge of 20 DHR per day for tourist tax. Opposite of hotel where my room was located there was some construction but it wasn't disturbing me.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Harmit van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
No change
We had a good stay at the hotel.
Beoordeeld 30 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

German van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Ik verbleef 9 nachten in juni 2016
Five stars staff in four stars hotel.
No complaints.
Beoordeeld 01 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khalid van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
very nice hotel
expensive the breakfast
Beoordeeld 05 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

FAHAD van Pakistan
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Every thing ok
Good stay
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rose van Filipijnen
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Great Stay!
I've enjoyed my stay in this hotel as it is close to the shops and restaurants, a beauty parlor, jamming at the bar at night, and we had so much fun in the sauna!
Beoordeeld 16 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lorenzo van Zwitserland
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
nice stay
all in all a good stay, nice big clean rooms. very competitive price
Beoordeeld 11 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lorenzo van Zwitserland
Individuele reiziger
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
nice hotel, good price
nice hotel, big rooms, friendly staff. a bit out from the city center, but at great price and good quality. with a taxi you can easily reach all destination
Beoordeeld 11 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

rick van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
A gem!!
I've stayed here twice recently, it's that good. Very clean, attentive staff - nothing's too much trouble. Superb facilities and the rooftop pool which gets sun all day makes it a must for me. I will be back.
Beoordeeld 10 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

abdulmajeed van Saoedi-Arabië
Individuele reiziger
Superior Queen
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Nice
I like this hotel
Beoordeeld 07 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: