Geweldig 8,2
op basis van 414 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 414 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Leigh van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
1 Slaapkamer Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Quick and easy check in as we were tired
Really friendly helpful staff, they extended our check out by an hour with no problem. Also there is a free shuttle to the beach.
Beoordeeld 23 augustus 2016

akhrouf van Qatar
Groepen
Deluxe Studio
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
.
Good place for families.
Beoordeeld 16 juli 2016

Judith van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe Studio
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
everything was excellent
The view is breathtaking, the staffs our very approachable, room service is well done everyday, very clean & for a 4 star hotel it is very affordable. will surely be coming back
Beoordeeld 10 juli 2016

Robert van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
1 Slaapkamer Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Large rooms and excellent value for money
Very friendly staff
Beoordeeld 07 juli 2016

Iman van Egypte
Gezinnen met oudere kinderen
1 Slaapkamer Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Very nice hotel
It was my first time to stay at this hotel and me an my daughter we were really surprised from everything starting from the staff who really understand the meaning of customer service,,the room very specious and clean,,the view is wonderful ,,housekeeping well trained,,it was a wonderful stay and of course I will stay in every visit to Dubai in this lovely hotel.
Beoordeeld 21 juni 2016

Anas van Jordanië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in juni 2016
The room very nice and the stuff so kind.
I will go back for sure
Beoordeeld 15 juni 2016

Kevin van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Studio
Ik verbleef één nacht in april 2016
Ok
Ok
Beoordeeld 30 april 2016

Kyle van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Studio
Ik verbleef één nacht in december 2015
Value For Money, Clean, Location Excellent
Had a great stay travelling with a small baby. Close to major attractions and right on the marina. Supermarket and Major Mall nearby, walking distance. Friendly, helpful staff. Restaurant only breakfast but many restaurants nearby. Pool was great. Excellent service from staff.
Beoordeeld 21 april 2016

Nirosha van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Studio
Ik verbleef 6 nachten in april 2016
Excellent apartment
We were so glad to have spent 5 nights at this hotel. We had the deluxe studio for 2adults and 2 children, aged 4, and it was plenty of room. The pool is heated and was lovely. Would definitely recommend.
Beoordeeld 09 april 2016

Nirosha van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Studio
Ik verbleef 6 nachten in april 2016
Excellent apartment
We were so glad to have spent 5 nights at this hotel. We had the deluxe studio for 2adults and 2 children, aged 4, and it was plenty of room. The pool is heated and was lovely. Would definitely recommend.
Beoordeeld 09 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: