Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 76 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 6,3
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Sunder van India
(Echt)paren
Standaard King Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2013
Vvery Nice Hotel!!!!
Cleanliness, staff and rooms.
It was quite refreshing although the hotel is quite far but easily connected and locateable. It was relaxing and enjoyable trip. I will recommend for anybody and everybody.
Beoordeeld 12 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KULDEEP van India
Zakelijke reizigers
Standaard King Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2014
good
food, staff, location
good
Beoordeeld 25 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tarun van India
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2013
Value for money
nice food , nice room and nice place
nice food , nice room and nice place with good people
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tarun van India
(Echt)paren
Standaard King Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2013
Very nice hotel
value for money , nice room , nice food
perfect place to stay , very nice hotel with good food
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tarun van India
(Echt)paren
Standaard King Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2013
nice hotel
nice food , nice room and nice people
very nice stay
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mohamed van Sri Lanka
(Echt)paren
Standaard King Kamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
Great
Clean Good Nice
Beoordeeld 22 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kovilasan van Zuid-Afrika
Groepen
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Excellent stay at unbelievable price
Price, Friendliness of Staff , Cleanliness of hotel
Leisure Inn offered unbelievable value for money. The rooms were spacious and clean, the staff extremely friendly and very accommodating. The choices for the non veg meals for breakfast and dinner were limited, but the meals were well prepared. We had a great stay.
Beoordeeld 07 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NOBORU van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in januari 2014
access to airport
Near airport , short stay
Beoordeeld 07 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nitesh van India
(Echt)paren
Standaard King Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2013
Relaxing Stay
Good Location, Friendly staff, Cleanliness
The Stay at the hotel was nice & comfortable. Room was good but i think it was a bit small. overall the hotel was good & well maintained. Staff was nice & courteous. Breakfast could have been better. Variety was not very good.
Beoordeeld 31 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nitesh van India
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Nice Comfortable stay
Good Location, Friendly Staff, Cleanliness
Stay Was nice & comfortable. The property is small but well maintained. Room was nice & comfortable. Breakfast was a bit repetitive. for our 3 days stay the breakfast was almost similar. the location of the hotel is good. it is close to major shopping areas.
Beoordeeld 31 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: