Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 27 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 6,9
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

MIKAKO van Japan
Groep
Standaard Bungalow
Ik verbleef één nacht in december 2012
Very Very nice hotel but only location is bad
Staff was very friendly and kind, clean, big, nice pool
I like this hotel very much, as photo, this hotel looks very fashionable and I felt cozy.but location is bad so I lost the way for long time.
Beoordeeld 11 januari 2013

ANCHAN van
(Echt)paar
Standaard Bungalow
Ik verbleef één nacht in maart 2012
nice place
good service
room is very clean. quite place and very nice to relax. there are small and clean swimming pool.
Beoordeeld 07 maart 2012

Ronald van België
(Echt)paar
Standaard Bungalow
Ik verbleef 4 nachten in december 2011
Quiet bungalows with swimming pool
quiet, swimming pool, wifi
it was not so easy to find the phuket garden homes because the address on the voucher was wrong and the taxidriver dropped us at a building site. once we were at the bungalows we were very pleased. the house was super clean with a little sitting room in front with refrigerator, a large sleeping room with airco an television and in the back a kitchenette with microwave and sink. next to it the very large shower an toilet. some of the houses are build around the nice swimming pool. the houses are far away from phuket town but the staff of the hotel arranged the rent of a motorbike for us. the promotional price we paid with agoda was value for money.
Beoordeeld 15 januari 2012

Laetitia van Frankrijk
(Echt)paar
Standaard Bungalow
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Zen attitude
Piscine, calme, tranquilité
Beoordeeld 02 januari 2015

Gregoire van Frankrijk
(Echt)paar
Standaard Bungalow
Ik verbleef één nacht in april 2012
Très joli hôtel
Parfait avant d'aller à koh phi phi
Hotel très correct avec un personnel serviable et très gentil. Il n'est pas très loin des ferry pour koh phi phi îles donc parfait pour une halte sur phuket avant de faire la traversée le lendemain matin.
Beoordeeld 23 juli 2012

ZHIJIAN van China
Gezin met oudere kinderen
Standaard Bungalow
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
挺不错的酒店
一开始入住可能会感觉位置偏僻,设施简陋,蚊虫特多。但住下后,发现其服务很好,很贴心。推荐在酒店租摩托,无需压护照。推荐在酒店解决三餐,味道非常可口。在查龙地区,各方面消费都比卡隆地区便宜近一半,是海岛一日游的好落脚点。
Beoordeeld 08 februari 2016

BENWEI van Denemarken
Zakelijke reiziger
Standaard Bungalow
Ik verbleef één nacht in december 2015
服务态度好
服务好
我在此酒店遇到一位瑞典朋友,他对此酒店评价很好,我预定的是这家酒店,被朋友送到了附近一家酒店, 已经很晚,看不清楚的缘故, 但是他们为了解决问题都很信赖 agoda, 确实感动.
Beoordeeld 08 december 2015

HUIQING van China
(Echt)paar
Standaard Bungalow
Ik verbleef één nacht in januari 2015
性价比高,酒店漂亮,店员服务态度好
性价比高,酒店漂亮,店员服务态度好
性价比高,酒店漂亮,店员服务态度好,值得一住
Beoordeeld 11 februari 2015

jianfeng van China
Gezin met jonge kinderen
Standaard Bungalow
Ik verbleef 6 nachten in juli 2014
经济实惠,环境优雅,值得再一次入住。
经济实惠,环境优雅,人员素质高!
Beoordeeld 20 juli 2014

Rattanaporn van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Standaard Bungalow
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
ความสะอาด
ไม่ทำความสะอาดห้องพัก&ข้อมูลที่ให้กับลูกค้าไม่ตรงกับการจองผ่าน agoda
Beoordeeld 13 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: