Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 29 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 9,1
  • Service 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Scott van Australië
Groepen
2 Slaapkamers
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
Perfection
Views,clean apartments,awesome shower
Brilliant,we were there for a wedding and had 30 people staying in different rooms,so we got to see the 2 bedroom rooms as well as the 1 bedroom,they were all amazing,very spacious,clean and modern, the balconies were massive as were the bathrooms and showers.Only negative was when it rained the tiles, steps and steep driveway were very slippery and dangerous. we had a person slip down stairs and 1 on driveway.
Beoordeeld 20 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XIAN van China
Individuele reizigers
1 Slaapkamer Uitzicht op zee
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
lovely service apartment!
view, size of the room, great pool
very good!
Beoordeeld 14 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Linda van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Fantastic view with friendly & professional staff
The view, the service, the room facilities
Our three night stay was superb. The view was outstanding, the staff friendly and professional and the apartment was spacious, clean and self contained which gives you more options (but the local restuarants offer great food). Would certainly stay here again, and highly recommend them
Beoordeeld 11 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ciaran van Ierland
(Echt)paren
1 Slaapkamer Uitzicht op zee
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
good location, view, staff, spa
Spa, View, Staff
Went for a romantic weekend and this was a good choice. Room had its own spa, staff were friendly and the location was good even though there was a steep hill walk (Get a taxi). Well recommended.
Beoordeeld 13 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Darren van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 5 nachten in februari 2014
Amazing beautiful apartments and very good service
Amazing view ,extremely clean ,friendly staff
We had a wonderful time just what we needed a wonderful view ,friendly staff ,relaxing spa, great massage ,we would come back here without a doubt .Its a pleasure to let everyone know it's surperb thanks
Beoordeeld 20 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kazmira van Verenigde Staten
(Echt)paren
1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Wonderful stay
Location, Views, Friendly Staff
Great apartment accommodations. Beautiful views of the Whitsundays from apartments and pool. Walk up the hill from town is pretty steep, so recommend hiring a car if you aren't fit. Overall, we had a great stay, and cannot wait to get back.
Beoordeeld 17 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sun van China
(Echt)paren
1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
The room is not clean.Something bited us in sofa
no good
nothing worth to be Recommended expect the swimming pool
Beoordeeld 17 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Li van China
Groepen
2 Slaapkamer Uitzicht op zee
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Amazing view
Sea view, pool and quietness
Beoordeeld 29 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lisa van Australië
Groepen
1 Slaapkamer Uitzicht op zee
Ik verbleef 5 nachten in december 2013
it was great, very relaxing. worst hill to walk up
pool, location and staff
Beoordeeld 22 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Moshe van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
luxury hotel on Airlie Beach
location, view, great room
We had a huge room that was like a one bed apartment. The view was incredible and the in room jacuzzi bath was a real treat. Pure luxury.
Beoordeeld 18 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: