Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 254 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 4,7
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,5
Sorteer op

TEOH van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Beoordeeld 08 augustus 2016

Nur van Maleisië
Groep
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Beoordeeld 05 augustus 2016

Karen van Maleisië
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Beoordeeld 27 juli 2016

Choe van Maleisië
Groep
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Beoordeeld 11 juli 2016

Maximillian van Maleisië
Groep
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Beoordeeld 08 juni 2016

nasuha van Maleisië
Groep
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Beoordeeld 28 mei 2016

Grace van Maleisië
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Beoordeeld 22 mei 2016

MELBY van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard Tweepersoons voor Eenpersoonsgebruik
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Couple
Unpleasant
Beoordeeld 13 mei 2016

dennis van Maleisië
Zakelijke reiziger
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Beoordeeld 03 mei 2016

Norlia van Maleisië
Groep
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Value for money and great location.
Recommended
Beoordeeld 28 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: