Geweldig 8,2
op basis van 1049 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1049 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Ruby van Filipijnen
Groepen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Great place to chill out and have fun
Friendly staff, comfortable beds, breathtaking view
Great
Beoordeeld 30 juni 2015

Cynthia van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Visiting the Plantation
The room is amazing its big and cozy! The beach is nice lots of fish but the beach front should be regularly maintained coz there is lots of trash and sea algae and moss! the staff is very polite.
It is great our kids enjoyed the stay even if it's a one day stay. Lots of activities to endulged with. One thing that we didn't enjoy is the food it's too costly and few choices. They need to improve on that aspect. With regards to the accessibility I suggest that a taxi should be readily available if the guest wants to go around outside the bay. But over all it's a good experience. This is our first time to travel local we always travel outside the country! But this time we tried local beaches!
Beoordeeld 26 juni 2015

Ma. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Memorable plantation bay vacation
Efficient and hospitable staff; first class amenities; sent back watch which we left in the room.
It was very pleasant and most enjoyable! Kids were able to go on their own. Plenty of things to do with staff always ready to assist.
Beoordeeld 15 juni 2015

Maria van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Still Cebu's finest resort!
Comfort, efficient service and value for money
Will be back soon....
Beoordeeld 14 juni 2015

Win van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Wonderful stay at the Plantation Bay
Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Beoordeeld 07 juni 2015

tavitah van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Worth it
Place, people, food
Beoordeeld 05 juni 2015

Girly van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Awesome place
Courteous staff
Fantastic
Beoordeeld 31 mei 2015

LIBRADO van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2015
a wonderfull summer vacation
The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
Fantastic
Beoordeeld 29 mei 2015

venus van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in mei 2014
One of a kind experience
lagoon and the staff
the staff are very and nice and very nice accomodation.
Beoordeeld 26 mei 2015

ronaldo van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Beautiful and relaxing hotel to stay
Nice amenities, courteous staff, perfect place to relax
I enjoyed my stay in plantation bay
Beoordeeld 26 mei 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: