Geweldig 8,2
op basis van 1049 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1049 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

ali van Saoedi-Arabië
(Echt)paar
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Big and nice resort
Big, nice, and best for entertainment
Beoordeeld 02 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nolan van Filipijnen
(Echt)paar
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in april 2015
Need to do more...
Activities, comfort room, man-made beach
My stay in Plantation Bay Resort & Spa was good, however I got some comments for them. 1. Lobby needs improvement (very hot at day time specially noon time) 2. Check-out and check-in needs to be improved (I called early for checkout but they didn't do anything and some more staff are complaining while lining up) LATE!! 3. Room is very very noisy (I can even here foot steps from other rooms) 4. No signs in the place
Beoordeeld 30 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mutya van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Fine Nice place to Relax and Unwind
Facilities, Food and Service
Had a great time! Everything is nice and clean and food is good
Beoordeeld 27 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Virginia van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Excellent for me
Location, cleanliness , staff
It is so amazing. No time to be bored. I like the staff they are all so polite in all the area that i've been . The food is okay, the facilities. Oveeall points to the gen manager and all the staffs . I think per record this is our 4th or 5th time in cebu plantAtion .
Beoordeeld 26 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jennyfer van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in april 2015
Plantation bay is not what it was used to be
The best 3 things are the staff, the amenities, the service.
It was our second time at plantation bay, the first time was in 2008 and it was very very nice. But now the pool water was not that clean, they didn't upgrade their pool amenities. The room was not that cozy anymore. But the staff was very friendly and accomodating. We were ai excited to eat at Fuji Restaurant but it was close. We ate at Kilimanjaro the food was so so. I suggest that they should upgrade their pool amenities.
Beoordeeld 23 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

leni van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Luxury at affordable price
Wide area of lagoon, friendly staff, nice view
Beoordeeld 22 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Feram van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
one of the best.
resort itself and staff.
Fantastic, we enjoyed alot in this vacation.
Beoordeeld 19 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Verenigde Staten
(Echt)paar
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in april 2015
Excellent Service
Great service. Room: awesome. Food at Fiji was great.
It was a very pleasant and very comfortable stay. I would highly recommend the place. Thank you for making my stay special.
Beoordeeld 18 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daryl van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in april 2015
Amazing Family vacation
facilities, their staff, big rooms
it was great!
Beoordeeld 07 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARIA van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
My Second Home
Wide range of pools, friendly & courteous staff, free mall/airport transfer
It was relaxing and my kids enjoyed the pool !!!
Beoordeeld 06 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: