Geweldig 8,2
op basis van 1050 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1050 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

TAE van Zuid-Korea
(Echt)paren
Lagune Zijde
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
Very good resort.
Kind staff. No tip. Food
Very good.
Beoordeeld 03 maart 2015

Victoria van Canada
(Echt)paren
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
The Best
The staff, the place, the food
I most appreciated the courteousness of the staff. Very helpful and respectful.
Beoordeeld 03 maart 2015

emily van Verenigde Staten
Groepen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
The resort is excellent
Cleanliness,excellent food at the buffet,no mosquito
My family enjoyed it. I was not satisfied when we checked in it was hard to understand what the Korean receptionist was saying and it took us a while to wait for the other 2 rooms I reserved. When my friend called the operator said there's no such name,until the 3rd time when a guy answered the phone and was transferred in my room.
Beoordeeld 24 februari 2015

Marinel van Singapore
(Echt)paren
Lagune Zijde
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
friendliest resort ever
No boring moments due to number of activities in the resor, very polite staff and the no tipping policy
I am glad I have chosen plantation bay resort as accommodation of choice in Cebu. It's the first resort where we find the events are very much alive. The food served are all good. I first tasted the iberian pig here in one of their tapas restaurant. But what makes it a marvelous stay are the hardworking staff who upon arrival makes u feel very welcome and the politeness is extraordinary. Cheers!
Beoordeeld 23 februari 2015

marishell van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in februari 2015
nice stay at Palntation bay!
nice view, clean resort and spacious rooms.
fund and enjoyable. the kids love the water and enjoyed feeding the fish
Beoordeeld 21 februari 2015

EMMA van Filipijnen
(Echt)paren
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 6 nachten in maart 2014
Nice relaxing place...
Relaxing place for a short break, Nice surroundings, Beach ok
Enjoyable stay.
Beoordeeld 17 februari 2015

Arlene van Singapore
Groepen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Expensive, too quite
Room cleanliness, staff politeness and friendliness
Beoordeeld 14 februari 2015

Chiqui van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Good stay
Good service
Room was clean and service aw generally good. My only comment is that the food was a little pricey for the quality and taste that they serve.
Beoordeeld 02 februari 2015

carmencita van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Highly Recommended
good facility for spa, staff are friendly and approachable and the resort has a fresh water and salt water to choose from.
Total relaxation for people who are stress. I would definitely come back here.
Beoordeeld 01 februari 2015

tracey van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in januari 2015
one of the best....
lagoon, foods and staff
Relaxing place but expensine
Beoordeeld 31 januari 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: