Geweldig 8,2
op basis van 1050 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1050 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

mendel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2014
relaxing
nature friendly, staff friendly
Beoordeeld 04 juni 2014

joachim van Duitsland
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Hotel nice for holiday, bad transport.
friendlu stuff, beautifull garden
all in all ok
Beoordeeld 01 juni 2014

johnavel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in mei 2014
great and kids had a real fun
nice view, child friendly swimming pool & friendly staff
Beoordeeld 30 mei 2014

Joy van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Perfect Weekend
Service Beauty Comfort
Love it!
Beoordeeld 27 mei 2014

franklin van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
A family hotel, with nice ambiance, hospitable
Amazing laggoon, hospitable staff, afordable food, friendly staff, fast service, far from the mall, less shuttle service to the mall, it should be every hour or evry two hours service to the mall
I have an amazing stay of the resort, staff are courteous, friendly and hospitable, with good in speaking english. The problem of the resort, less shuttle service to the mall, it should be every hour or two back and forth to the mall. The big slide of the swimming pool is not available. Should be fixed right away. food is great and and affordable. Fast room service and high speed internet, nice swimming pool or laggoon. Good for young children. Easy access to the airport and for free. The hotel is for relaxing, for family and child friendly. When i check in and check out. It's a fast service and accomodating staff.
Beoordeeld 24 mei 2014

JoselitoAng van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Excellent, impressive service from the whole staff
EXCELLENT Facilities Ambiance Staff
Best experience ever! Superb facilities, ambiance Well,trained, professional, the best so far staff
Beoordeeld 15 mei 2014

Roby van Filipijnen
(Echt)paren
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Good!
Very Nice Amenities, Location and Staff
Overall, it was a very nice hotel. Very good Staff (always smiling). Nice Amenities - From Pools to Lagoon, Biking within the hotel, Wall Climbing, Pools. We have a bit of a problem with the AC, the hotel staff managed it well, we were transferred to another room. I would recommend it to my friends.
Beoordeeld 15 mei 2014

JI van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Great pool. All good except restautant
Pool/ message/ aqua ride
Clean cozy local mood but not modern. Still pretty good..
Beoordeeld 14 mei 2014

catherine van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
great staff; excellent customer service
fun activities; superb customer service; surroundings
My kids and I loved the place. Location is very far from the city but ok because my kids never want to leave the resort. we will come back next summer!
Beoordeeld 14 mei 2014

Luke van Nieuw-Zeeland
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Themepark-ish
Plenty of pools, a lot of space, decent restaurants
It's a little artificial for my liking. Everything you swim in is man made. I found it kinda... weird.
Beoordeeld 06 mei 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: