Geweldig 8,2
op basis van 1049 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1049 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Michael van Filipijnen
Groepen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2016
GREAT location
good value, excellent service
Beoordeeld 24 mei 2016

Raquel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great
Nice staff
Beoordeeld 22 mei 2016

Patrick van Filipijnen
(Echt)paren
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Awesome
Amazing resort
Beoordeeld 22 mei 2016

Ma van Filipijnen
(Echt)paren
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Beoordeeld 21 mei 2016

Christopher van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Beoordeeld 20 mei 2016

Irish van Filipijnen
(Echt)paren
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Beoordeeld 19 mei 2016

gerelean van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Beoordeeld 16 mei 2016

naoki van Filipijnen
(Echt)paren
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Beoordeeld 05 mei 2016

John van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Beoordeeld 04 mei 2016

Silvia van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in april 2016
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Beoordeeld 02 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: