Geweldig 8,2
op basis van 1050 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1050 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Mary van Filipijnen
Groep
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in november 2015
a very relaxing weekend
The 3 best things about the hotel are their helpful and accomodating staff, the huge saltwater swimming area and the fact that we have direct access to the water from our room 24 hours.
Beoordeeld 16 november 2015

hazel van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in november 2015
weekend getaway
bicycling around the resort, salt water lagoon, margarita at alien abduction
we only stayed for 1 night, we arrived there early in the evening and my companions were to depart to davao early morning after. so we only have a limited time there. but we enjoyed it there so much. we wish to go back and bring along my nephews and siblings. the best things there to do are bicycling around the resort, swimming on the salt water lagoon and try the margarita at alien abduction!
Beoordeeld 11 november 2015

King van Hong Kong
(Echt)paar
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
My Review
1) Great facilities; 2) Very friendly staff; 3) Have complimentary shuttles to the airport
Beoordeeld 02 november 2015

Jonathan van Verenigde Staten
(Echt)paar
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Perfect
Every detail was covered. Unusual for the Philippines.
Beoordeeld 22 oktober 2015

Lizanne van Filipijnen
(Echt)paar
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Fantastic experience
room, staff, cleanliness
We were a Couple who had been separated for a long time. Cebu/Plantation Bay is our very first out of town destination. Although we did not literally explore the entire resort, we definitely loved our location and the place we've seen. We will definitely refer this to our family and friends.
Beoordeeld 21 oktober 2015

shiella van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Nice
Excellent for relaxing
Nice
Beoordeeld 19 oktober 2015

Ivan van Singapore
Zakelijke reiziger
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
An excellent & marvellous resort & spa hotel.
1.Room is clean & nice. 2. The scenery is well designed. 3.Staff are very attentive & courteous.
Its money worth spent for staying at Plantation Bay Resort & Spa with lots of entertainment, amenities like the rock climbing, gun shooting, hedway ride, canoeing, water ski boat, kalesa ride, cycling n food outlets.
Beoordeeld 17 oktober 2015

Myra van Filipijnen
Groep
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Plantation stay for 1night
Staff, privacy, accessible to facilities
It was okay. Nice facilities. The salt water pool floor is just moldy and dirty for me. Everything else is okay.
Beoordeeld 16 oktober 2015

Vernon van Australië
(Echt)paar
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Vern
Staff. Ambience. Food
Very relaxing. I was upgraded to a better room along with a complimentary basket of goodies all of which I was not expecting.
Beoordeeld 15 oktober 2015

Kantaphat van Thailand
Zakelijke reiziger
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
The beach verry small and durty
Service good
I need everything to clean
Beoordeeld 14 oktober 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: