Zeer goed 8,0
op basis van 166 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 166 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

Supawat van Thailand
Zakelijke reizigers
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Nice, no frills, cheap and clean
If you just want a room aircond' and hot shower, this is your place. A very clean facility. Small rooms and no frige....value for money!!
Beoordeeld 24 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christo van Zwitserland
(Echt)paren
Tweepersoons Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
great place
Great place and value for money. The host was very helpfull. Its only 40 bath to grt to the old town.
Beoordeeld 23 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dan van Zweden
Individuele reizigers
Tweepersoons Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Kindness
I rented a motorbike, conveniently straight from the Guesthouse. Next evening I would have liked to rent for just a couple of hours to Go for dinner. The manager said: "just take it". Free of charge! Same thing next morning!
Beoordeeld 21 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Collin van Canada
Groepen
Familiesuite
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Excellent for One's Basic Needs
It's a hotel without frills but even in that sense you get a great value for your money. The owner and staff were more than helpful, the building was immaculately clean, it's close to simpler dining choices and the bus and train, overall we were very impressed.
Beoordeeld 20 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maarten van Australië
(Echt)paren
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good price quality
Nice bathroom with very good shower, close to busstation, AC
Beoordeeld 18 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Geok van Singapore
Individuele reizigers
Tweepersoons Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good location near bus terminal
Location
Pretty good
Beoordeeld 13 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Junho van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Tweepersoons Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Excellent
location, wifi, the man
Owner is the best for his guests. And location is so excellent for travelers in CNX.
Beoordeeld 05 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Korravarn van Thailand
Individuele reizigers
Tweepersoons Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2016
near bus station
It easy to walk to bus station
Beoordeeld 26 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dean van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in januari 2016
5 mins walk from bus station
Only 5 minutes walk from the bus station. Not very easy to find. The sign outside could be bigger. Breakfast is NOT included but you can drink as much coffee as you like. Clean rooms. Friendly staff. Wifi was great when I got there. The follwoing morning/afternoon it was unreliable. All in all a great little place.
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dione van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in december 2015
Great location, Wonderful Place
hospitable staff, clean and new building, spacious room
This is a wonderful place. Would definitely be coming back and would recommend it to everyone. The owner is very kind and helpful. I paid for one room for three people but got an entire floor to myself instead, with two spacious rooms and one separate bathroom. Five minutes walk from the bus station. Saved a lot on songthaew rides.
Beoordeeld 16 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: