Zeer goed 7,7
op basis van 40 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 40 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Raquel van Spanje
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2011
Great location, ok rooms but a bit noisy
Super central in the old quartier of Hanoi, close to all tourist attractions
We had 4 nights in this hotel. The room was clean and spacious, but had no window. The bathroom was good, but it was not possible to fill up the bathtub. Breakfast was average/boring. It got very noisy in the night with Vietnamese guests shouting when going to bed and the same in the morning. Maybe we were just unlucky with the other people staying there. People working at the hotel were nice and helpful.
Beoordeeld 03 november 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ben van Australië
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2011
Decent hotel though poor service
Central location
Staff were a little pushy regarding tours and extra nights accomodation. Were also unhelpful when it came to internet and had problems with hot water. Hotel was clean though and close to the few sights in Hanoi!
Beoordeeld 16 juli 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sina van Duitsland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2015
Sehr gute Lage, Zimmer sauber und ok
Lage, Lage, Lage
Das Personal war freundlich und wir bekamen trotz früher Ankunft sofort ein Zimmer. Das Hotel bietet viele Lesitungen an, welche man aber selber aus dem Personal quetschen muss. Die Reise in die Halong Bucht würden wir dort nicht buchen, da es auf ein überfülltes Touriboot geht. Sonst alles gut!
Beoordeeld 12 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kirsten van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Toller Aufenthalt
Ruhige Seitenstraße in zentraler Lage. Faire Preise. Engagierte Mitarbeiter
Ein netter Aufenthalt. Leider hatten wir erst ein Zimmer ohne richtiges Fenster. Hierfür waren 30 Dollar eindeutig zu viel. Wir konnten dann jedoch in die dritte Etage umziehen. Hier hatten wir für etwas mehr Geld ein großes Zimmer mit Balkon. Das war super. Die Mitarbeiter sind sehr nett und total bemüht. Die Lage ist sehr zentral. Insgesamt ein super Hotel.
Beoordeeld 10 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

guenter van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in januari 2013
günstig gelegen
lage
das hotel liegt sehr praktisch in alt hanoi, man kann viel zu fuss unternehmen. das personal war hilfreich bei der besorgung von bahnfahrkarten, und ausflugspaketen. die zimmer sind praktisch eingerichtet. nicht zu komfortabel, wir hatten deluxe gebucht. mit balkon, den wir aber wegen der niedrigen themperaturen nicht nutzen konnten. leider war auch keine heizung möglich, bei ca 12-15 grad nicht sehr angenehm.
Beoordeeld 04 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stefanie van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juli 2012
Freundlicher Service, Hotel ok
Lage
Lage ist echt super, in Mitten der schönen Altstadt Hanoi. Allerdings hatten wir ein Deluxe Zimmer gebucht, aber nur ein Standardzimmer bekommen. Das Personal behauptete, dass alle Zimmer gleich aussehen. Da wir einen 3-Tages-Ausflug gebucht hateten, haben wir nun auch nicht länger mit dem Personal "rumgestritten" und es eben so hingenommen. Im Großen und Ganzen war das aber nicht in Ordnung. Hotel verfügt auch über keinen Aufzug, wenn man bis in den 4. Stock muss kann das ganz schön anstrengend sein. Die Sauberkeit lässt zu wünschen übrig. PC im Zimmer war super. Aussicht nicht wirklich vorhanden. Frühstück war gut.
Beoordeeld 13 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

marie van Frankrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
prince hotel to tich hanoi
gentillesse du personnel, emplacement, rapport qualité prix
parfaitement comme d'habitude
Beoordeeld 26 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Frankrijk
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 6 nachten in september 2014
Très positive
Personnels sympatiques, chambres propres
Beoordeeld 02 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adeline van Frankrijk
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Hotel central et bien tenu
Localisation, disponibilité, taille des chambres
Le Prince hotel est idéalement situé, en plein cœur du quartier historique. Les chambres sont grandes et confortables, plutôt cleans et le personnel a été serviable. Nous y avons dormi une nuit puis leur avons laissé nos sacs a dos pendant 5 jours (le temps d'une petite escapade dans les environs de Hanoi) sans soucis ni frais, avant d'y séjourner 2 nuits de plus. Nous recommandons cet hotel.
Beoordeeld 28 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

gerard van Frankrijk
Gezin met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
hôtel très bien situé, calme et bien tenu.
emplacement, calme, propre. bons conseils pour les excursions et réservation de billets.
Accueil excellent et en français. Établissement propre et bien tenu. Bien situé. Calme. Prix compétitif. Literie un peu ferme.
Beoordeeld 01 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: