Geweldig 8,2
op basis van 2818 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2818 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

lim van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
nice
Nice view, clean room 1405, hard-working room service, nice pool n facilitiees. 1 thing weird, I walked out fr swimming pool to lift in wet swimming attire n wrapped in towel, meanwhile people fr conference room were having refreshment! So embarrassing
Beoordeeld 29 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Poh van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good location
One of the best in Kuching, but price is too high.
Beoordeeld 27 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jiali van Singapore
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Very nice hotel
I love the hotel but the location is up on a hill, prob take about half an hour to reach the city area. Room is spacious and clean.
Beoordeeld 27 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ZEE van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Excellent stay
As usual, its a new and great hotel with good facilities and nice rooms. Highly recommended for business or leisure stay.
Beoordeeld 26 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SOONG van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Strategic Location
Overall the hotel location, environment are good for leisure or business.
Beoordeeld 24 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roland van Maleisië
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Good location.....big and cosy room
Walking distance to most of the places we want to go....local cafe, restaurants, waterfront, old town......will stay here when we visit Kuching again
Beoordeeld 20 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mei van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Good location
It is convenient located next to a shopping mall. So convenient that the basement is directly link to the mall. You can walk over easily for a meal or drinks. Location wise it is located up on a hill and easily accessible to all the other small restaurants in the small town of Kuching
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lou van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Excellent experience
Checked out early morning at 4.30am. No compromise in service and all done within 3 minutes.
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

muhammad van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Like 3 star
Disappointed.. It is Pullman not any cheap brand .. I could see yellowish marks on lobby ceiling, patched up painted .. Small room size. Didn't had dentist kit .. I had to call , then later I couldn't find disposal slippers .. Had to call again housekeeping to send .. No airport shatter.. Breakfast was one cold ..
Beoordeeld 16 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kai van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Short stay
nice view
Beoordeeld 11 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: