Geweldig 8,2
op basis van 2822 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2822 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Stacey van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Deluxe King Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Everything it should be
Size of the room, decor, cleanliness
Beoordeeld 02 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Good hotel in Kuching
Good location, good room, good bed
Pullman is always my first choice. But recently noticed that the room conditions is getting poor. Management shall look into this
Beoordeeld 31 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2015
A good hotel
Good location, good room condition, good bed
Maybe an upgrading is necessary. Room conditions is betting bad compare to 2 years back, it was a good hotel. However still one of the best in Kuching. Pullman management shall look into upgrade the room services and room conditions.
Beoordeeld 31 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Good Hotel in Kuching
good location, comfortable, cheap
Room condition is better poor. Housekeeping needs to look into this. Hotel is at good location, near town.
Beoordeeld 31 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sanghyun van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
The The Pacific Sutera rate themselves as a 5-star
The The Pacific Sutera rate themselves as a 5-star hotel. Do you agree?
The The Pacific Sutera rate themselves as a 5-star hotel. Do you agree?
Beoordeeld 31 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chi van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Great stay hotel, but still have room to improve
The room is big. Hotel location is at the town center and quiet place
Overall was great but still need to improve on the staff hospitality as rated for 5 star hotel. Also the breakfast is not that good taste compare with other 5 star hotel.
Beoordeeld 28 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bee van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2015
strategic location
strategic location, value for money and clean
the hotel is located strategically in kuching town - near to the river cruise the room is spacious and clean value for money would recommend friends to stay here
Beoordeeld 25 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amy van Maleisië
Individuele reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Highly recommended!
Location, Spacious Room, Cleaniness
I'm in Kuching for a business trip. Pullman Kuching is always where I stay whenever I visits Kuching. Room is clean and spacious. Location of the hotel is convenient and staffs are very attentive and friendly.
Beoordeeld 23 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lilly van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King Kamer
Ik verbleef 5 nachten in mei 2015
not a family friendly
bed, pillow and bathroom
Staff not friendly, food not as per expectation, internet too slow
Beoordeeld 23 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

gary van Singapore
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Decent stay
Room service , bed and cleanliness
Beoordeeld 23 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: