Geweldig 8,2
op basis van 2818 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2818 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Fakhriah van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great location and service
Good location, excellent service, staff friendly and very helpful and my son love the swimming pool. Will definitely stay here again.
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Harri van Finland
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
excellent
really good facilities, location, food etc.
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Nice high class hotel
This is my second time staying in this hotel. The hotel is located near city centre, easy transportation to different places in kuching, with comfortable bed and room, friendly and helpful staff. There is also internet provided. The facilities are satisfactory and complete i.e. gym and swimming pool.
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nor van Maleisië
Individuele reizigers
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
large room but need to improve service
we like the hotel for its good value and large rooms. the hotel has aged a bit since we last stayed there but it is still nice and well maintained. the rooms are large, with large windows. we like the spacious lobby area and modern look, unlike the nearby hilton hotel which has aged quite a bit. but we were upset when the gym staff refused to let us in because we have already checked out, even though the reception clerk said it was ok. typical five star hotels would allow that since they do not allow late check out. so in this case we left the hotel feeling disappointed. if any pullman manager is reading this and need to blame anyone, blame the arrogant gym staff, not the reception.
Beoordeeld 21 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MOHD van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
best hotel
i love this place and will recommend to my family to stay at this hotel next time. The room was spacious. good service and very nice place.
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

farizul van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Excellent Room
Very spacious room. A value for money,.
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Frankrijk
Individuele reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Disappointing Hotel Facilities
Disappointing because of the impression it is not up to the standards expected for such a brand name. The cleanliness of the room as not adequate, not was the bathroom's. Swimming pool fine but both sauna and jacuzzi out of order and not clearly advertised as such. Buffet breakfast great though. Room for improvement for sure!
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wing van Hong Kong
Individuele reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Totally different after a year!
I chose to stay here as I stayed at the same hotel last year. However, the experience I gained was very upset compared with last year. The room, actually, was not clean enough (you can see the dust on the carpet). The room service was poor. Very disappointed...
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Soon van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice location, clean room with friendly staff.
Waited 1 hour to check-in as the room is not ready (but got a free upgrade for my room. Breakfast is not up to my expectation. The cleanliness of the restaurant where we have breakfast is also questionable (I saw flies flying around). Overall stay was nice except for check-in issues & their breakfast.
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ISMAIL van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Excellent
Strategic, Big Room and Excellent Services
Beoordeeld 16 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: