Geweldig 8,2
op basis van 2817 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2817 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Mohammad van Brunei Darussalam
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
The break
Location, convenient and space
Every time I do a review I will say the same thing and it's the best hotel in Kuching
Beoordeeld 13 november 2014

Mohammad van Brunei Darussalam
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
The holiday
Location, convenient and at its best
There's no doubt this hotel is top notch, will definitely come back and stay here
Beoordeeld 13 november 2014

Mohammad van Brunei Darussalam
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Getaway
Location, clean and very nice
I am a repeat customer to this hotel and the reason I keep coming is because it's simply the best in Kuching
Beoordeeld 13 november 2014

Teh van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2014
Great location and value for money
locality, comfort & great customer service
Check in was fast, helpful front desk staffs. Great location very near to river front and no problem finding food.
Beoordeeld 13 november 2014

SZE van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Recommended accommodation
Comfortable, value for money, location
A comfortable and value for money accommodation at a great location
Beoordeeld 12 november 2014

Lee van Hong Kong
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Strategic location, spacious room, friendly staffs
Location
The hotel was standard. Located at the centre of Kuching, a walking distance to waterfront and Attap Street which offered a lot of delicious local food. The room was spacious and quite clean. The staffs were friendly.
Beoordeeld 11 november 2014

Khing van Maleisië
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2011
Modern hotel in the city centre
Comfortable bed, clean room, location
Beautiful modern hotel centrally located. Very comfortable bed and very clean rooms. Very friendly and helpful staff. Free wifi was provided
Beoordeeld 11 november 2014

Cho van Maleisië
Groep
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Just the hot shower always not functioning well.
Clean, comfortable and spacious
Beoordeeld 09 november 2014

emmy van Maleisië
Individuele reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2014
Confortable, hvg a nice view, affordable
Cozy, comfortable, clean
Great, comfortable and cozy
Beoordeeld 09 november 2014

GILBERT van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Best hotel in Kuching
pool, gym, nice room
Great location, one if the newest hotel in Kuching, nice design n modern , big pool and Jacuzzi n gym
Beoordeeld 07 november 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: