Geweldig 8,2
op basis van 2817 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2818 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Kim van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe King Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Confortable stay
Large Room, Large Toiolet and Comfortable Bed
We stayed for 2 nights here and found the hotel to be quite good in term of room size and the comfortable bed. Will return again
Beoordeeld 21 juli 2014

Kim van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe King Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Comfortable stay
Clean, huge room and comfortable bed
The hotel is located in the city center right opposite to Hilton. The room and bathroom is big. It has a wide window as well. The bed is comfortable.
Beoordeeld 21 juli 2014

miguel van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Deluxe King Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Pullman quality hotel, not pullman quality service
Location, room size, View.
Good part: It fills Pullman's expectations when it comes to architecture, equipment and image. Easily located. The bad Tthe staff, yesh, horrid ignorant about anything, will throw you to the over priced travel agency in the lobby. The parking lot is shared with a shopping mall so it feels quite unsafe as there aint reserved spots. Don't order room service, we did get dollar pancakes, but where rock hard. Will "forget" about refunding your cash deposit if possible, so ask for a receipt when placing it. The room bills double check them as there are funny charges here and there. The login every-10-min system sucks also.
Beoordeeld 20 juli 2014

wong van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe King Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2013
very good
entertainment,room,bed
very good
Beoordeeld 20 juli 2014

Tan van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Busy
Buffer dining due to fasting month
Beoordeeld 19 juli 2014

En van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Comfortable
Clean & nice room. Room equipped with fridge, iron, hir dryer, etc.
Nice & comfortable.
Beoordeeld 18 juli 2014

NAM van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
good
cleanliness, service, beautiful
not bad
Beoordeeld 17 juli 2014

nur van Maleisië
(Echt)paar
Superior King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
it was value for money
location, food, facilities
Beoordeeld 17 juli 2014

Chan van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior King Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Very new, clean and comfortable
Design, Comfort and Location
Stayed here instead of Hilton Kuching despite the seminar I was attending was held in Hilton during my 2nd visit in Kuching because both hotels were essentially priced the same but Pullman is much newer and their open concept design is prevalent from the lobby to rooms. Would stay again when I'm visiting Kuching no doubt.
Beoordeeld 14 juli 2014

Zazlan van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Not bad at all
Rooming room
Telcom
Beoordeeld 14 juli 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: